Ο Ηρακλής Παλαμά στηρίζει τη "Φλόγα"!

Ο Ηρακλής Παλαμά με ανακοίνωσή του ενημέρωσε σχετικά με το 3ο φιλανθρωπικό τουρνουά ποδοσφαίρου Ακαδημιών που διοργανώνει την προσεχή Κυριακή (10/6) με τη συμμετοχή έξι ομάδων.

Αναλυτικά η ενημέρωση:

"Με ιδιαίτερη χαρά σας προσκαλούμε στο 3ο Φιλανθρωπικό τουρνουά ποδοσφαίρου Ακαδημιών που διοργανώνουμε την Κυριακή 10 Ιουνίου 2018, από 10:00 έως 14:00 στο γήπεδο του Ατρομήτου, τα έσοδα του οποίου θα δοθούν στον σύλλογο γονιών παιδιών με νεοπλασματικές ασθένειες “Η ΦΛΟΓΑ”. Πρόθεσή μας είναι να καθιερώσουμε την διεξαγωγή του σε ετήσια βάση.

Στην είσοδο του γηπέδου θα βρίσκονται εκπρόσωποι της “ΦΛΟΓΑΣ” και θα μπορεί ο καθένας να καταθέτει όποιο ποσό επιθυμεί ή να αγοράσει κάποια από τα προϊόντα που φτιάχνουν τα παιδιά και οι γονείς του συλλόγου.

Ελάτε να παρακολουθήσετε και να χειροκροτήσετε τις προσπάθειες των παιδιών που θα αγωνιστούν στηρίζοντας παράλληλα αυτά τα παιδιά που αγωνίζονται για τη ζωή τους…Τα παιδιά της φλόγας, τα παιδιά όλων μας".

noshleia sto spiti cover

ilios