Νέα

 

katevas 2024 1139X350

 

Στο 3ο Φιλανθρωπικό Τουρνουά συμμετείχε η Ακαδημία του ΑΣ Αναγέννηση!

 
 
23
gkioulekas pavlos
korokidas e n
dimiourgia
54
kaminioti 

Στο νέο γήπεδο του Παλαμά το πρωί της Κυριακής (10/6) διεξήχθη το 3ο Φιλανθρωπικό Τουρνουά για την ενίσχυση της Φλόγας και το παρών έδωσαν αρκετά νεαρά παιδιά.

Σε αυτό το αξιέπαινο τουρνουά που διοργάνωσε ο Ηρακλής Παλαμά, συμμετείχαν και τα τμήματα υποδομής του ΑΣ Αναγέννηση.

Αναλυτικά η ενημέρωση του ΑΣ Αναγέννηση:

"H Ποδοσφαιρική Aκαδημία του ΑΣ Αναγέννηση Καρδίτσας 1904 συμμετείχε σήμερα το πρωί στο 3ο Φιλανθρωπικό Τουρνουά για την ενίσχυση της οργάνωσης Φλόγα που διοργάνωσε ο Ηρακλής Παλαμά στο γήπεδο του Ατρομήτου Παλαμά.

Να σημειωθεί ότι η Φλόγα προσφέρει την βοήθειά της στα παιδιά που νοσούν από καρκίνο εδώ και χρόνια και αξίζει τον κόπο η ενίσχυση από όλους μας τέτοιων προσπαθειών.

Στο πνεύμα αυτό η Ακαδημία μας έδωσε το παρών με τμήματα babini, προ τζούνιορ και τζούνιορ και όλοι οι λιλιπούτειοι ποδοσφαιριστές μας έδωσαν τον καλύτερο εαυτό τους αγωνιζόμενοι με τα αντίστοιχα τμήματα όλων των Ακαδημιών που συμμετείχαν στο τουρνουά και μπροστά σε πλήθος κόσμου.

Η Ακαδημία του ΑΣ Αναγέννηση Καρδίτσας δίνει συγχαρητήρια στον Ηρακλή Παλαμά για την άριστη διοργάνωση του τουρνουά και στην Φλόγα για το έργο της.

Επίσης συγχαίρουμε όλες τις Ακαδημίες που συμμετείχαν και θέλουμε να δώσουμε την ολόψυχη ευχή ποτέ κανένα παιδί να μην αρρωστήσει ξανά, επίσης να ευχηθούμε Υγεία σε όλους και Καλό Καλοκαίρι!!!"

 

Pin It

Διαβάστε ακόμη...

noshleia sto spiti cover

ilios