Διήμερο αγώνα πρακτικής σκοποβολής διοργανώνει ο ΑΣΟΚ!

Ο Αθλητικός Σκοπευτικός Όμιλος Καρδίτσας Άρτεμις διοργανώνει αυτό το Σαββατοκύριακο διήμερο αγώνα πρακτικής σκοποβολής όπλων χειρός που θα διεξαχθεί στο ανακαινισμένο σκοπευτήριο ΑΣΟΚ Καλλιθήρου.

Ο αγώνας είναι διήμερος, δεκατεσσάρων σταδίων με πολύ μεγάλο σκοπευτικό ενδιαφέρον αφού αποτελεί μέρος της Πανελλήνιας κατάταξης (ένας από τους τέσσερις συνολικά) για το Κύπελλο Ελλάδος καθώς και για τη συμμετοχή στη εθνική ομάδα πρακτικής σκοποβολής 2019.

Αξίζει να σημειωθεί πως ο όμιλος παρουσιάζει συνεχή ανοδική πορεία με συμμετοχές και διακρίσεις αθλητών μας σε διοργανώσεις Πανελλήνιας αλλά ΚΑΙ παγκόσμιας εμβέλειας και χαίρει ιδιαίτερης εκτίμησης της Σκοπευτικής Ομοσπονδίας Ελλάδος (ΣΚΟΕ) αλλά και του συνόλου των συλλόγων και αθλητών σε όλη την Ελλάδα που ασχολούνται με το εν λόγω άθλημα.

Ως εκ τούτου αναμένονται πάνω από 200 συμμετοχές αθλητών από κάθε γωνιά της Ελλάδας αλλά και το εξωτερικό.

Το γεγονός αναβαθμίζει όχι μόνο το τοπικό διαμέρισμα Καλλιθήρου αλλά και όλο το νομό μας με σκοπευτές και συνοδούς τους να έχουν ήδη καταλύσει σε πεδινά και ορεινά ξενοδοχεία του νομού.

noshleia sto spiti cover

ilios