Νέα

 

katevas 2024 1139X350

 

Κίνηση ανθρωπιάς από τον ΑΟ Ζαϊμίου!

 
 
23
gkioulekas pavlos
korokidas e n
dimiourgia
54
kaminioti 

Ο ΑΟ Ζαϊμίου αποτελείται από μια ομάδα ατόμων που εκτός του αγωνιστικού μέρους, ασχολούνται και με εξωαγωνιστικά σημαντικά θέματα.

Τρανό παράδειγμα η κίνηση ανθρωπιάς των "πορτοκαλί" που αποφάσισαν στην σημερινή τους εκδήλωση να υπάρχει ειδικός χώρος όπου ο κόσμος (όποιος επιθυμεί) θα μπορεί να συμβάλει με οποιοδήποτε χρηματικό ποσό για τη στήριξη στη Διονυσία που αντιμετωπίζει σοβαρό πρόβλημα υγείας.

Αναλυτικά η ενημέρωση του ΑΟΖ:

"Στην σημερινή εκδήλωση της ομάδας μας και με πρωτοβουλία φίλων της Διονυσίας που βρήκε σύμφωνο σύσσωμο το ΔΣ του ΑΟΖ, θα υπάρχει ειδικός χώρος όπου θα μπορεί ο κόσμος που θα μας τιμήσει με την παρουσία του να βοηθήσει (δεν είναι υποχρεωτικό) ώστε να συγκεντρωθεί το οποιοδήποτε χρηματικό ποσό που θα κατατεθεί στον λογαριασμό της Διονυσίας ώστε να καταφέρει να μεταβεί στο εξωτερικό για την επέμβαση που πρέπει να κάνει άμεσα.

Επίσης το ΔΣ του ΑΟΖ με απόφαση που έλαβε θα καταθέσει ένα σεβαστό ποσό στον λογαριασμό της Διονυσίας.

ΥΓ: Στην εκδηλώσεις παρουσία των φίλων της Διονυσίας, μελών του ΔΣ του ΑΟΖ και εθελοντών από τον κόσμο που θα παρευρεθεί, θα γίνει καταμέτρηση του ποσού που θα συγκεντρωθεί, θα αναγγελθεί στην εκδήλωση και με το που γίνει η κατάθεση των χρημάτων στον λογαριασμό της Διονυσίας θα ανεβάσουμε το παραστατικό της τράπεζας στην σελίδα μας.

Ευχόμαστε στη Διονυσία όλα να πάνε καλά και να καταφέρει να ξεπεράσει το πρόβλημα υγείας που αντιμετωπίζει".

 

Pin It

Διαβάστε ακόμη...

noshleia sto spiti cover

ilios

438137502 1419981171987913 1526957728933201061 n