Νέα

 

katevas 2024 1139X350

 

Ολοκληρώθηκε το καλοκαιρινό camp του Εθνικού!

 
 
23
gkioulekas pavlos
korokidas e n
dimiourgia
54
kaminioti 

Σε καλοκαιρινό camp Ποδοσφαίρου στην Διεθνή Κατασκήνωση Καλύβας στην Μεταμόρφωση Χαλκιδικής συμμετείχε η Ακαδημία Ποδοσφαίρου του Εθνικού Καρδίτσας από τις 4 έως 12 Ιουλίου.

Η Ακαδημία του Εθνικού συμμετείχε με τα εξής αγωνιστικά Τμήματα: Projunior ,Junior ,Προπαιδικό και Παιδικό σε Τουρνουά Ποδοσφαίρου το οποίο διεξήχθη στα 4 γήπεδα της κατασκήνωσης με συνθετικό χορτοτάπητα και σε γήπεδο εκτός κατασκήνωσης με φυσικό χορτοτάπητα. Οι μικροί ποδοσφαιριστές ήρθαν αντιμέτωποι με τις παρακάτω ομάδες: Α.Σ. Ερμής (Βόλος), Ακαδημία Ποδοσφαίρου Νίκη Μιχαήλ (Λάρισα), Δόξα Κορησσού (Καστοριά), Ακαδημία Ατρόμητοι (Λάρισα) , Ιταλική Ακαδημία Tor ter treste και με την Ακαδημία Sinisa Mihajlovic (Σερβία).

Πέρα από το ποδόσφαιρο τα παιδιά απόλαυσαν την θάλασσα συνδυάζοντας έτσι το ποδόσφαιρο με τις διακοπές. Επίσης, οι μικροί αθλητές συμμετείχαν και σε διάφορες αθλητικές δραστηριότητες όπως: τένις, πινγκ-πονγκ, μπάσκετ, βόλεϋ, μπάνιο σε θάλασσα και πισίνα, καθώς εικαστικά, zumba και aerobic για τα κορίτσια της αποστολής.

Την παιδιά συνόδευσαν ο κ. Αναστάσιος Μασούρας, Υπεύθυνος της Ακαδημίας (Καθηγητής Φυσικής Αγωγής ΤΕΦΑΑ- Προπονητής Ποδοσφαίρου UEFA A' ) και η κ. Φωτεινή Ντανοβασίλη, (Εκπαιδευτικός Α.Π.Θ. και μέλος Δ.Σ του Συλλόγου) οι οποίοι μαζί με τα παιδιά (αγόρια και κορίτσια) έμειναν κατενθουσιασμένοι από την διαμονή τους στην κατασκήνωση ανανεώνοντας το ραντεβού τους για την επόμενη χρονιά.

Η Ακαδημία του Εθνικού Καρδίτσας , το Δ.Σ. οι προπονητές της Ακαδημίας Αναστάσιος Μασούρας και Θύμιος Σδρόλιας εύχονται σε παιδιά και γονείς Καλό Καλοκαίρι !!!!!!

Pin It

Διαβάστε ακόμη...