Νέα

 

katevas 2024 1139X350

 

Αποσύρεται από την ενεργό δράση ο Καψάσκης!

 
 
23
gkioulekas pavlos
korokidas e n
dimiourgia
54
kaminioti 

Ο νεαρός πρώην μεσοεπιθετικός του Διαγόρα, Σωτήρης Καψάσκης με ανάρτησή του σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης, γνωστοποίησε ότι αποσύρεται από την ενεργό δράση μόλις στα 24 του.

Αναλυτικά η ανάρτηση του Καψάσκη:

"Δυστυχώς δεν πάει άλλο. Θέλω λοιπόν να ανακοινώσω ότι αποσύρομαι από την ενεργό δράση.

Θέλω να ευχαριστήσω όλους όσους σε αυτά τα χρόνια με στήριξαν, με βοήθησαν, με έμαθαν τι σημαίνει πάθος και αφοσίωση, να βάζω στόχους και να παλεύω για να τους πετύχω, να τρέχω, να προσπαθώ, να πέφτω και να ξανασηκώνομαι πάντα, να δίνω το 100%, να απολαμβάνω το παιχνίδι για την ομορφιά και την μαγεία του αλλά και όσους με κακολόγησαν γιατί μου έδωσαν την δύναμη να συνεχίσω.

Μέσα από δώ επίσης, θέλω να ευχαριστήσω ιδιαίτερα πολύ όλους τους προπονητές, συμπαίκτες και αντιπάλους με τους οποίους βρέθηκα και να ευχαριστήσω ιδιαίτερα τον κ. Βασίλη Κούκλη για όλη την βοήθεια που μου προσέφερε, καθώς επίσης και τους Μπαλάφα Γιάννη και Μπαλάφα Κώστα για όλα όσα με έμαθαν. Εύχομαι σε όλους καλή συνέχεια στην σεζόν και σε όλες τις επόμενες με υγεία και χωρίς τραυματισμούς.

Τέλος ένα ιδιαίτερο ευχαριστώ στο συμβούλιο του Απόλλωνα Λιτοχώρου που από την πρώτη στιγμή με αγκάλιασε, στον προπονητή Χρήστο Χασιώτη που με βοήθησε να ξεπεράσω το πρόβλημα τραυματισμού που με ταλαιπωρούσε καθώς επίσης και σε όλους τους συμπαίκτες και στα παιδιά που γνώρισα. Εύχομαι μέσα από την καρδιά μου η ομάδα να πετύχει τους στόχους που έθεσε και να επιστρέψει εκεί που αρμόζει στην μεγάλη ιστορία της".

 

 

Pin It

Διαβάστε ακόμη...