Νέα

 

katevas 2024 1139X350

 

Σε οικογενειακό κλίμα έκοψε πίτα η Ακαδημία Ηρακλής Παλαμά!

 
 
23
gkioulekas pavlos
korokidas e n
dimiourgia
54
kaminioti 

Την καθιερωμένη ετήσια κοπή πίτας πραγματοποίησε το Σάββατο (16/2) η Ακαδημία του Ηρακλή Παλαμά εν μέσω προπονήσεων και αγώνα.

Παρουσία πολλών παιδιών αλλά και γονέων και μέσα σε οικογενειακό κλίμα, στο χώρο που περνά τις περισσότερες ώρες της, το γήπεδο δλδ (στο χώρο του Δημοτικού Σταδίου)!

Την ευλογία της βασιλόπιτας έκανε ο πάτερ Κωνσταντίνος Γιολδάσης, ο οποίος ευχήθηκε υγεία και επιτυχίες στα παιδιά. Με το μοίρασμα των κομματιών της πίτας αναδείχθηκε και ο τυχερός που βρήκε το φλουρί, ο 10χρονος Στέφανος Δασκαλόπουλος με το δώρο να αντιστοιχεί σε ένα ποδήλατο!

Αξίζει όμως να σημειώσουμε ότι αρχικά το τυχερό κομμάτι πήρε ο Γιώργος Τσιούκας (της Κ-16 και του ανδρικού) αλλά χωρίς καν να το κοιτάξει το έδωσε στο μικρό Στέφανο, ο οποίος έφτασε και τελευταίος στην εκδήλωση! Τυχεροί και οι δύο λοιπόν!

Παράλληλα έγινε κλήρωση μέσω της οποίας αναδείχθηκαν άλλα τέσσερα τυχερά παιδιά: οι Κωνσταντίνος Πάνος (Κ-10) & Άλκης Αργυρόπουλος (Κ-10), που κέρδισαν από μια μπάλα ποδοσφαίρου. Ο Γιάννης Μανούκας (Κ-8) που κέρδισε μια αθλητική φόρμα και τέλος ο Παναγιώτης Μπέης που κέρδισε μια εμφάνιση της Γιουβέντους (του Cristiano Ronaldo).

Η Ακαδημία Ποδοσφαίρου Ηρακλής Παλαμά εύχεται υγεία, χαρά και οικογενειακή ευτυχία σε όλους.

 

Pin It

Διαβάστε ακόμη...

magoula