Ενημέρωση του ΣΠΠΝΚ προς τα μέλη του!

Ανακοίνωση - ενημέρωση προς τα μέλη του εξέδωσε ο Σύνδεσμος Προπονητών Ποδοσφαίρου Νομού Καρδίτσας.

Αναλυτικά:

1. Γίνεται εκ νέου γνωστό στα μέλη μας, ότι σύμφωνα με το υπ’αριθμόν πρωτ. 252/2-7-2016 έγγραφο της Π.Ε.Π.Π με θέμα: Εκλογές Ε.Π.Ο και Ενώσεων, που μας υπενθυμίζει, ότι πρέπει να σεβόμαστε την εκάστοτε εκλεγμένη Ε.Ε της Ένωσης και χωρίς καμία ανάμειξή μας στις Εκλογές της. Σε διαφορετική περίπτωση θα επιβάλλονται κυρώσεις, όπως προβλέπεται από τα Καταστατικά μας.

2. Ενημερώνονται οι προπονητές/υποψήφιοι προπονητές ότι οφείλουν να αποστέλλουν στην ηλεκτρονική διεύθυνση Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. θεωρημένο και υπογεγραμμένο το έγγραφο της πράξης συναίνεσης για την επεξεργασία των δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα για κάθε αίτημα (π.χ. έκδοσης ταυτότητας τριετίας, συμμετοχής σε σχολή προπονητών, έκδοσης δελτίου πιστοποίησης) που απευθύνουν στο αρμόδιο τμήμα της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας ή στις Ε.Π.Σ.. Σε περίπτωση μη αποστολής του εν λόγω εγγράφου ή μη αποδοχής του περιεχομένου του, η Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία δεν είναι υποχρεωμένη να ασκήσει οποιαδήποτε περαιτέρω ενέργεια.

3. Ανακοινώνεται η έγκριση λειτουργίας τριήμερων επιμορφωτικών σεμιναρίων στα οποία θα συμμετέχουν οι προπονητές που παρακολούθησαν σχολές UEFA B (πριν από την έναρξη λειτουργίας σχολών UEFA C) και δεν κατάφεραν να ολοκληρώσουν με επιτυχία τη σχολή και τις επανεξετάσεις αυτής, δηλαδή δεν είναι κάτοχοι διπλώματος (κατέχουν πιστοποιητικό). Τα σεμινάρια θα γίνουν σε 4 - 6 πόλεις σε όλη την Ελλάδα. Η ολοκλήρωση των σεμιναρίων θα γίνει μέχρι 30.06.2019. Οι προπονητές θα λάβουν το δίπλωμα UEFA C χωρίς εξετάσεις. Το κόστος συμμετοχής να είναι συμβολικό και να ανέρχεται στα 100,00 €. Σύντομα θα ανακοινωθεί το πρόγραμμα των εν λόγω σχολών. Ο Σύνδεσμός μας δεν είναι σύμφωνος με την πρακτική αυτή και ζητά οι επανεξετάσεις , να είναι απεριόριστες ,όπως συμβαίνει και στα Εκπαιδευτικά Ιδρύματα.

4. Ανακοινώνεται ότι όλοι οι προπονητές που παρακολούθησαν σχολές UEFA C από την έναρξη αυτών (2013) μέχρι και 31.08.2017 και δεν έχουν ολοκληρώσει τις επανεξετάσεις τους, οφείλουν να συμμετάσχουν μέχρι και 30.06.2019 σε σχολές επανεξέτασης του εν λόγω διπλώματος που θα λειτουργήσουν σε όλη την Ελλάδα. Μετά το τέλος αυτής της ημερομηνίας, θα ακολουθηθεί η διαδικασία που προβλέπεται από το Convention 2015 (χρονικό περιθώριο δύο ετών για τις επανεξετάσεις).
Για τον λόγο αυτό θα λειτουργήσει σχολή επανεξέτασης UEFA C στην ΕΠΣ Τρικάλων το χρονικό διάστημα 8-20/4/2019.
Οι ενδιαφερόμενοι οφείλουν να αποστείλουν ηλεκτρονικά τη σχετική ΑΊΤΗΣΗ τους και την πράξη συναίνεσης στην Ε.Π.Ο, ηλεκτρονική διεύθυνση Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. έως τις 25/3/2019. Πληροφορίες στον Σύνδεσμο τηλ. 6944895861 και την Ε.Π.Σ. Τρικάλων τηλ.24310-24759.

5. Τέλος παρακαλούνται τα μέλη μας στην καταβολή των συνδρομών τους, ώστε ο Σύνδεσμός να είναι εντάξει στις υποχρεώσεις του έναντι της Π.Ε.Π.Π και τρίτων.

Καρδίτσα 21-2-2019

Από την Ε.Ε.