Νέα

 

katevas 2024 1139X350

 

ΓΣ και κοπή πίτας για τον Σύνδεσμο Προπονητών!

 
 
23
gkioulekas pavlos
korokidas e n
dimiourgia
54
kaminioti 

Με ανακοίνωσή του ο Σύνδεσμος Προπονητών Ποδοσφαίρου Νομού Καρδίτσας υπενθυμίζει πως σήμερα Τετάρτη 17 Απριλίου θα πραγματοποιηθεί Γενική Συνέλευση και στη συνέχεια η κοπή πίτας.

Αναλυτικά:

1. Σήμερα Τετάρτη 17-4-2019,ώρα 6.00 μ.μ, στα γραφεία της Ε.Π.Σ. Καρδίτσας (γήπεδα Αγίου Νικολάου) και σύμφωνα με τα άρθρα 13 και 14 του Καταστατικού του Συνδέσμου μας θα γίνει η Γενική Συνέλευση του Συνδέσμου μας.

- Ημερήσια διάταξη: Εκλογή Προέδρου και Γραμματέα της Γ.Σ.

Διοικητικός και Οικονομικός Απολογισμός, έκθεση της Ελεγκτικής Επιτροπής και διάφορα θέματα επί του Κανονισμού Προπονητών.
Καλούνται τα μέλη μας να παραστούν στην Γ.Σ σύμφωνα με το άρθρο 24, παρ. 4γ του Καταστατικού μας
(Πειθαρχική Επιτροπή-Ποινές).

2.Σήμερα Τετάρτη και ώρα 8.00 μ.μ, στο καφέ beller επί της Πλατείας Στρατολογίας, θα γίνει η ετήσια κοπή της Πίτας του Συνδέσμου μας.

Θα τιμηθούν για την προσφορά τους στο Ελληνικό Ποδόσφαιρο οι Καρδιτσιώτες Ποδοσφαιριστές Γκόλιας Νικόλαος, Μπάλλας Παναγιώτης και Καραχάλιος Ζήσης που αγωνίζονται σε σωματεία Α' Εθνικής.

Καλούνται τα Μέλη μας, οι Αθλητικοί Φορείς (Ε.Π.Σ. Καρδίτσας-Σωματεία- Διαιτητές), οι Αρχές του Νομού, τα Μ.Μ.Ε και οι Φίλοι του Ποδοσφαίρου να μας τιμήσουν με την παρουσία τους.

Καρδίτσα, 17-4-2019

Για την Ε.Ε

Ο Πρόεδρος ΟΓεν.Γραμματέας

Τσιαμούλης Βασίλειος Σδρόλιας Κων/νος

 

Pin It

Διαβάστε ακόμη...