Νέα

 

katevas 2024 1139X350

 

Δύο αθλητές του ΓΑΣ Πλαστήρα Καρδίτσας στο βάθρο του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Προ-παμπαίδων!

 
 
23
gkioulekas pavlos
korokidas e n
dimiourgia
54
kaminioti 

Με δύο Πανελληνιονίκες επέστρεψε από την Λάρισα το Σάββατο 11 Μαΐου ο ΓΑΣ Πλαστήρα Καρδίτσας.

Οι μικροί αθλητές μετά την σκληρή προετοιμασία κατάφεραν να ανέβουν στο βάθρο του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Προ-παμπαίδων ανοίγοντάς πολύ νωρίς τον δρόμο για μελλοντικές επιτυχίες.

Πραγματοποίησαν συγκλονιστικούς αγώνες υποδεικνύοντας ήθος και μαχητικότητα κάτι που διέπει το συγκεκριμένο συλλόγου εδώ και χρόνια.

Ο λόγος γίνεται για τους παρακάτω αθλητές. Νίκου Δαμιανός στα 54 κιλά κατέκτησε την δεύτερη θέση και το ασημένιο μετάλλιο κερδίζοντας 2 αγώνες και χάνοντας στον τελικό από έναν ισάξιο αθλητή από τα Τρίκαλα.

Παπακώστας Δημήτρης στα 48 κιλά χάλκινο μετάλλιο μετά από έναν δύσκολο ημιτελικό κατάφερε να κερδίσει στα σημεία τον αντίπαλο του και να ανέβει στο τρίτο σκαλί του βάθρου.

Μελισσάς Χρυσόστομος στα 43 κιλά δεν κατάφερε να προκριθεί μίας και δεν στάθηκε τυχερός αφού ηττήθηκε στον πρώτο αγώνα και δεν κατάφερε να προχωρήσει. Είναι αθλητής όμως με ταλέντο και έχει πολλά χρόνια μπροστά του για να καταφέρει να γράψει την δική του επιτυχημένη πορεία στις παλαίστρες.

Οι προπονητές του συλλόγου Παπαστεργίου Στέφανος και Λάππας Χρήστος δήλωσαν περήφανοι και ικανοποιημένοι μίας και οι καρποί της δουλειάς τους απέδωσαν.

Ο πρόεδρος του συλλόγου Πέτσας Δημήτρης πάντα στο πλευρό των παιδιών ακούραστος παρατηρητής συνεχάρη τους αθλητές και τους ευχήθηκε επιτυχίες όχι μόνο στον αθλητισμό αλλά και στην ζωή τους γενικότερα.

 

Pin It

Διαβάστε ακόμη...

noshleia sto spiti cover

ilios

magoula

438137502 1419981171987913 1526957728933201061 n