Νέα

 

katevas 2024 1139X350

 

Ανακοίνωση των Ultras Gate-3!

 
 
23
gkioulekas pavlos
korokidas e n
dimiourgia
54
kaminioti 

Ανακοίνωση εξέδωσαν οι οργανωμένοι φίλοι της Αναγέννησης Καρδίτσας, Ultras Gate-3 λίγες ώρες μετά το φινάλε του γειτονικού ντέρμπι με τον ΑΟ Τρίκαλα.

Αναλυτικά:

"Ακόμα ένα παιχνίδι έφτασε στο τέλος, ένα παιχνίδι το οποίο δεν θύμιζε ούτε παρά λίγο ντέρμπι. Σε ένα ντέρμπι βλέπει κανείς παθιασμένους παίχτες, διοικήσεις και προπονητές, αγωνία, ιδρώτα και ματωμένες φανέλες από πλευράς ομάδας, καθώς επίσης και ένα γήπεδο γεμάτο από κόσμο με φωνή απ το πρώτο εώς το τελευταίο λεπτό.

Αντίθετα στο σημερινό <<ντέρμπι>> είδαμε μια απάθεια απ όλους (παιχτες προπονητη διοικηση) κ ένα γήπεδο-εκκλησία. Όλο αυτό είχε σαν αποτέλεσμα το ευκολότερο πέρασμα των βλάχων μέσα στη ΚΑΡΔΙΤΣΑ.

Τα ψέματα τελείωσαν λοιπόν, όποιος δεν μπορεί να παίξει να διοικήσει ή να προπονεί να σηκωθεί και να φύγει.

ΥΓ1: Κύριε Μάγγο αφήστε τις συνεχείς δηλώσεις και επικεντρωθείτε στο αγωνιστικό κομμάτι που πάει απ το κακό στο χειρότερο. Είστε προπονητής όχι ηθοποιός.

ΥΓ2: Κύριε Χατζή τόσο πολύ θιχτήκατε για τον Ριζογιάννη και κατεβάσατε το πανό. Κρίμα που είστε και Καρδιτσιώτης.

ΥΓ3: Ο ερασιτέχνης υπάρχει? και αν ναι θα πάρει καμιά φορά θέση σε όλα αυτά ή θα συνεχίσει να σφυρίζει αδιάφορα?

ΥΓ4: Για να μην κάνουμε γενικεύσεις και γινόμαστε άδικοι. Οι ποδοσφαιριστές που στέκονται αντάξιοι της ιστορίας της ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗΣ και παίζουν με όλη τους την ψυχή να ξέρουν πως θα είμαστε πάντα η ασπίδα τους.

ΥΓ5: ΤΑ ΤΣΙΡΑΚΙΑ ΘΑ ΜΑΣ ΒΡΟΥΝ ΜΠΡΟΣΤΑ ΤΟΥΣ!!!"

 

Pin It

Διαβάστε ακόμη...

PALAMAS XOROS 2024