Τένις

 

katevas 2024 1139X350

 

Διαμαντής: "Μεγάλη χαρά και αισιοδοξία για όσα έρχονται"

 
 
fytilis
70
stathis2
froutogeuseis
28
tantos_rizos
 

Ο Καρδιτσιώτης τενίστας με αμαξίδιο, Στέφανος Διαμαντής αναφέρθηκε μέσω της επίσημης σελίδας του, στην παρουσία του Υφυπουργού Αθλητισμού και στα σχέδια που υπάρχουν για την δημιουργία του πρώτου Παραολυμπιακού Αθλητικού Κέντρου στην Ελλάδα.

Αναλυτικά η ανάρτηση του Διαμαντή:

"Μεγάλη τιμή η παρουσία του Υφυπουργού Πολιτισμού και Αθλητισμού κ. Λευτέρης Αυγενάκης, μεγάλη χαρά και αισιόδοξα χαμόγελα για όσα έρχονται!

Χθες, παρουσιάστηκαν τα σχέδια κατασκευής και λειτουργίας του πρώτου στην Ελλάδα Παραολυμπιακού Αθλητικού Κέντρου, σε συνεργασία της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού, της Περιφέρειας Αττικής, του δήμου Ραφήνας/Πικερμίου, της Ελληνικής Παραολυμπιακής Επιτροπής και του Συλλόγου Ελλήνων Παραολυμπιονικών.

Η κατασκευή και λειτουργία Παραολυμπιακού Αθλητικού Κέντρου υλοποιεί τη δέσμευση του Πρωθυπουργού, για στήριξη στον αθλητισμό των ΑμεΑ, στο πλαίσιο της γενικότερης κυβερνητικής πολιτικής και των πρωτοβουλιών για τα Άτομα με Αναπηρία.

Εμείς θα μετράμε αντίστροφα ώσπου οι μακέτες να πάρουν ζωή!!

Μην ξεχνάμε όμως πως, όσες εγκαταστάσεις και υποδομές κι αν δημιουργηθούν, οι άνθρωποι είμαστε αυτοί που οφείλουμε να αποκτήσουμε υποδομή και παιδεία!

Για εμένα, για εσένα, για τα παιδιά, για αύριο, για όλα τα όμορφα που περιμένουν!"

 

Pin It

Διαβάστε ακόμη...

noshleia sto spiti cover

ilios

magoula

438137502 1419981171987913 1526957728933201061 n