Φωτό ημέρας

Ο Μπαλοτέλι και τα... κορδόνια του!

 
 
23
gkioulekas pavlos
korokidas e n
dimiourgia
54
kaminioti 

Ότι ο Μάριο Μπαλοτέλι κουβαλάει καντάρια τρέλας είναι γνωστό και ευθύνεται για το γεγονός πώς δεν αξιοποίησε ποτέ στο έπακρο το ταλέντο του, αν και μέχρι τα 24 του είχε προλάβει να περάσει από αρκετούς σημαντικούς συλλόγους.

Είναι εκκεντρικός τύπος, κυκλοθυμικός και πολύ συχνά "κολλάει" το μυαλό του, χαρίζοντας σε εμάς τους ποδοσφαιρόφιλους μοναδικές στιγμές, εντός ή ακόμη και εκτός γηπέδου.

Ποιος δεν θυμάται για παράδειγμα να δίνει μάχη για να φορέσει μια... προπονητική σαλιάρα; Το έκανε στην Μάντσεστερ Σίτι, το έκανε και στη Λίβερπουλ, έγραψε ιστορία.

Επίσης το φανελάκι προπόνησης πάλι στη Σίτι που χρειάστηκε την βοήθεια των συμπαικτών του για να το φορέσει!

Και είπε να το επαναλάβει λίγα χρόνια μετά. Αυτή τη φορά ο ιδιόρρυθμος διεθνής φορ έχασε τα πρώτα δύο λεπτά της αναμέτρησης με την Ναντ γιατί δεν μπορούσε να τα βγάλει πέρα με τα... κορδόνια του!

Γόρδιος δεσμός αποδείχθηκε για τον Μπαλοτέλι ο κόμπος που είχε κάνει και τον πίεζε πολύ, με αποτέλεσμα να μην αισθάνεται άνετα.
Προσπάθησε να τα λύσει, δεν τα κατάφερε και κάλεσε για ενισχύσεις ένα μέλος του προπονητικού επιτελείου της Νις, που τελικά μπόρεσε να απεγκλωβίσει τον Ιταλό από το... δράμα του!

Ο τεχνικός της Νις, Λουσιάν Φαβρ, ρωτήθηκε για το γεγονός και υποστήριξε πως στα 40 χρόνια που είναι προπονητής δεν έχει αντιμετωπίσει ξανά παρόμοιο περιστατικό...

Καιρός να το συνηθίσει, όσο θα συνυπάρχει στη Νις με τον Μπαλοτέλι!

 

Pin It

Διαβάστε ακόμη...

magoula