Φωτό ημέρας

100.000 εισιτήρια για 78.116 θέσεις!

 
 
23
gkioulekas pavlos
korokidas e n
dimiourgia
54
kaminioti 

Ιδιαίτερα κομβική χαρακτηρίζεται η αναμέτρηση των εθνικών Ιράν και Κίνας, στην Τεχεράνη (28/3, 15:00) στο πλαίσια της 7ης αγωνιστικής του τρίτου γύρου των προκριματικών του Μουντιάλ 2018 όσον αφορά στην ασιατική ζώνη.

Μετά τις έξι πρώτες αγωνιστικές η εθνική Ιράν έχει συγκεντρώσει 14 βαθμούς και οδηγεί την κούρσα στον πρώτο όμιλο, ενώ ακολουθούν οι εθνικές Νοτίου Κορέας (10 βαθμούς), Ουζμπεκιστάν (9 βαθμούς), Συρίας (8 βαθμούς), Κίνας (5 βαθμούς) και Κατάρ (4 βαθμούς).

Οι δύο πρώτες ομάδες κάθε ομίλου (στον δεύτερο τις δύο πρώτες θέσεις καταλαμβάνουν οι Σαουδική Αραβία και Ιαπωνία) πηγαίνουν απευθείας στη Ρωσία για την τελική φάση του Μουντιάλ 2018 και στην Τεχεράνη αντιλαμβάνονται την κρισιμότητα της αναμέτρησης θέλοντας να μεταφέρουν την πίεση στους... Κινέζους.

Σύμφωνα με το ιρανικό πρακτορείο, "ISNA", η ποδοσφαιρική ομοσπονδία του Ιράν διαθέτει δωρεάν είσοδο στους οπαδούς για να βρεθούν στο "Αzadi", το οποίο έχει χωρητικότητα 78.116 θεατών.

Ωστόσο, σύμφωνα με τις προβλέψεις στόχος της ομοσπονδίας του Ιράν είναι στο γήπεδο, κατά την αναμέτρηση με την Κίνα, να βρίσκονται 100.000 θεατές (!), όσα άλλωστε και τα δωρεάν εισιτήρια που σκοπεύει να διαθέσει σύμφωνα με το "ISNA".

Ο ενθουσιαμός μπορεί να είναι μεγάλος ωστόσο υπάρχουν και θέματα ασφαλείας, σε περίπτωση που ισχύει το ρεπορτάζ του ιρανικού πρακτορείου.

 

Pin It

Διαβάστε ακόμη...

PALAMAS XOROS 2024