Φωτό ημέρας

Η πρώτη διαιτητής στην Bundesliga!

 
 
23
gkioulekas pavlos
korokidas e n
dimiourgia
54
kaminioti 

Η Μπιμπιάνα Στάινχαουζ πήρε το χρίσμα και τη νέα σεζόν θα κάνει το όνειρό της πραγματικότητα, καθώς θα διευθύνει για πρώτη φορά στη 18ετή καριέρα της αγώνα του κορυφαίου πρωταθλήματος της Γερμανίας... της Bundesliga.

Η 38χρονη Γερμανίδα αποτελεί ένα από τα τέσσερα ονόματα που προστέθηκαν στη λίστα των διαιτητών της Bundesliga για τη σεζόν 2017-2018, μετά από έξι χρόνια στην Zweiteliga και με αρκετές παρουσίες ως τέταρτη διαιτητής ωστόσο στην πρώτη κατηγορία.

"Για εμάς αποτελεί ένα όνειρο που υλοποιείται. Ανυπομονώ για τη δοκιμασία που με περιμένει", δήλωσε η αστυνομικός στο επάγγελμα Στάινχαουζ, η οποία την 1η Ιουνίου θα διευθύνει τον τελικό Champions League γυναικών μεταξύ Λιόν και Παρί Σεν Ζερμέν στο "Μιλένιουμ" του Κάρντιφ.

Πάντως, στην καριέρα της η Στάινχαουζ έχει συνδεθεί με πολλά ευτράπελα περιστατικά. Το 2010, σε αγώνα μεταξύ Χέρτα και Άαχεν για την Zweiteliga, ο Πέτερ Νίμεγερ των Βερολινέζων της έπιασε κατά λάθος το στήθος .

Μάλιστα τον περασμένο Δεκέμβριο η 1,85μ. διαιτητής, δεν κατάφερε να απομακρυνθεί από την τροχιά μιας κόντρας, με συνέπεια η μπάλα να βρει πάνω της και να γίνει ασίστ για την Ουνιόν Βερολίνου σε αγώνα κόντρα στην Γκρόιτερ Φιρτ.

Επίσης, οι έντονες στιγμές και οι διαμαρτυρίες εναντίον της δεν λείπουν από το βιογραφικό της, με πιο χαρακτηριστική την περίπτωση του Πεπ Γκουαρδιόλα, ο οποίο πότε την αγκάλιαζε και πότε της φώναζε!

Όπως και να' χει όμως, Μπιμπιάνα Στάινχαουζ μπορεί να αποδέιξει πολλά πράγματα και για΄τι όχι να βάλει... γυαλιά ακόμη και σε μεγάλα ονόματα αντρών διαιτητών.

 

Pin It

Διαβάστε ακόμη...

noshleia sto spiti cover

ilios

438137502 1419981171987913 1526957728933201061 n