Φωτό ημέρας

Μέταλ μπάντα... χορηγός στην Ιένα!

 
 
23
gkioulekas pavlos
korokidas e n
dimiourgia
54
kaminioti 

Μία μέταλ μπάντα και ένα ίδρυμα με σκοπό την προώθηση της μέταλ σκηνής θα αποτελούν τους χορηγοί στη φανέλα της νέας σεζόν της Καρλ Τσάις Ίενα.

Η Καρλ Τσάις Ίενα στην παρούσα φάση δεν απασχολεί την ποδοσφαιρική κοινή γνώμη με τις επιτυχίες της, αφού τα τέσσερα Κύπελλα Ανατολικής Γερμανίας και η συμμετοχή της στον τελικό του Κυπέλλου Κυπελλούχων 1980-1981 (ήττα από την Ντινάμο Τιφλίδας) αποτελούν πλέον μακρινό παρελθόν.

Παρ' όλα αυτά, από τη δεύτερη μεγαλύτερη πόλη της Θουριγγίας προκύπτουν ειδήσεις άξιες αναφοράς, όπως αυτή που έχει να κάνει με τη φανέλα που θα φορέσει ο σύλλογος στην 3. Liga.

Όπως ανακοινώθηκε επίσημα, η συνεργασία με τη μέταλ μπάντα Heaven Shall Burn περνάει σε άλλο επίπεδο.

Οι Γερμανοί που σχηματίστηκαν το 1996 και προέρχονται από τη Θουριγγία αποτελούσαν σπόνσορες του συλλόγου από το 2015, ωστόσο πλέον φέτος το όνομά τους θα εμφανίζεται και στη φανέλα, έστω κι αν ο frontman τους, Μάρκους Μπίσοφ, είναι οπαδός της Μπάγερν.

Μαζί, στο μπροστινό μέρος, θα υπάρχει το όνομα του "Wacken die Liga rocken", ενός μη κερδοσκοπικού ιδρύματος, που έχει ως στόχο την προώθηση και την υποστήριξη της μέταλ σκηνής!

 

Pin It

Διαβάστε ακόμη...

PALAMAS XOROS 2024