Φωτό ημέρας

Μέταλ μπάντα... χορηγός στην Ιένα!

Μία μέταλ μπάντα και ένα ίδρυμα με σκοπό την προώθηση της μέταλ σκηνής θα αποτελούν τους χορηγοί στη φανέλα της νέας σεζόν της Καρλ Τσάις Ίενα.

Η Καρλ Τσάις Ίενα στην παρούσα φάση δεν απασχολεί την ποδοσφαιρική κοινή γνώμη με τις επιτυχίες της, αφού τα τέσσερα Κύπελλα Ανατολικής Γερμανίας και η συμμετοχή της στον τελικό του Κυπέλλου Κυπελλούχων 1980-1981 (ήττα από την Ντινάμο Τιφλίδας) αποτελούν πλέον μακρινό παρελθόν.

Παρ' όλα αυτά, από τη δεύτερη μεγαλύτερη πόλη της Θουριγγίας προκύπτουν ειδήσεις άξιες αναφοράς, όπως αυτή που έχει να κάνει με τη φανέλα που θα φορέσει ο σύλλογος στην 3. Liga.

Όπως ανακοινώθηκε επίσημα, η συνεργασία με τη μέταλ μπάντα Heaven Shall Burn περνάει σε άλλο επίπεδο.

Οι Γερμανοί που σχηματίστηκαν το 1996 και προέρχονται από τη Θουριγγία αποτελούσαν σπόνσορες του συλλόγου από το 2015, ωστόσο πλέον φέτος το όνομά τους θα εμφανίζεται και στη φανέλα, έστω κι αν ο frontman τους, Μάρκους Μπίσοφ, είναι οπαδός της Μπάγερν.

Μαζί, στο μπροστινό μέρος, θα υπάρχει το όνομα του "Wacken die Liga rocken", ενός μη κερδοσκοπικού ιδρύματος, που έχει ως στόχο την προώθηση και την υποστήριξη της μέταλ σκηνής!

 

SHARE:  

   Δείτε ακόμα...

22

dimiourgia

22

22a

2325

26

27

28

29

85