Ποδόσφαιρο

 

katevas 2024 1139X350

 

Απάντηση του Αστέρα στον Κουτρομάνο!

 
 
1
2
3
4
5
6
7
8
9
 

Ο Αστέρας με ανακοίνωσή του απαντά στα όσα υποστηρίζει ο Δημήτρης Κουτρομάνος.

Η ανακοίνωση του Αστέρα:

"Το τοπικό ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο του κάθε Νομού είναι αυτό που λέει η λέξη: Ερασιτεχνικό. Εν ολίγοις, είναι χόμπι, είναι η αγάπη για το άθλημα, είναι η φιλία και η παρέα που δημιουργούνται μέσα στις ομάδες.

Είναι όμως και τοις πάσι γνωστό ότι οι ομάδες, ανάλογα με τις δυνατότητες της καθεμιάς, δίνουν κάποια χρήματα στους ποδοσφαιριστές τους ως δείγμα της αναγνώρισης τους για την προσφορά τους στην ομάδα.

Επιπρόσθετα, κάθε ομάδα θέτει στόχους κάθε χρόνο, τους οποίους κοινοποιεί τόσο στους ποδοσφαιριστές της, όσο και στο φίλαθλο κοινό μέσω των Μέσων μαζικής ενημέρωσης.

Έτσι και ο Αστέρας, τις τρεις τελευταίες σεζόν έθεσε ως στόχο την άνοδο στην Γ' Εθνική κατηγορία και για τον λόγο αυτό προχώρησε σε μεταγραφές παικτών εγνωσμένης αξίας με παραστάσεις ακόμη και από την Super League της χώρας μας.

Ένας από αυτούς ήταν και ο κ. Κουτρομάνος, ο οποίος βρίσκεται στην ομάδα μας τις τελευταίες δυο σεζόν.

Ξεκινώντας από την περσινή σεζόν, που βρίσκεται ο συγκεκριμένος ποδοσφαιριστής στις τάξεις του Αστέρα, η ομάδα μας δεν πέτυχε, όπως όλοι γνωρίζουμε, τον βασικό της στόχο, αυτόν της ανόδου. Η διοίκηση θα μπορούσε να μην είναι συνεπής απέναντι στον κ. Κουτρομάνο, στο οικονομικό κομμάτι, με δικαιολογία την μη επίτευξη των στόχων της. Παρόλα αυτά, ήταν συνεπής απέναντι του, κάτι που το γνωρίζει και ο ίδιος.

Για να φτάσουμε στα φετινά συμβάντα. Ο κ. Κουτρομάνος είχε λάβει μέχρι και το ματς με τον Ατρόμητο Παλαμά τα περισσότερα από τα συμφωνηθέντα, ενώ παράλληλα είχε ειδοποιηθεί ότι θα λάβει και τα υπόλοιπα την Παρασκευή ή το Σάββατο μετά το ματς, ανεξάρτητα με το αν η ομάδα θα κατάφερνε να στεφθεί πρωταθλήτρια.

Ο συγκεκριμένος ποδοσφαιριστής, όμως, προτίμησε λίγες ώρες πριν το ματς να εγκαταλείψει την ομάδα με πρόσχημα τα χρήματα.

Η ερώτηση, τελικά, που τίθεται είναι η εξής: Αφού ένιωθε ριγμένος, όπως λέει, από την ομάδα εδώ και καιρό, γιατί δεν ανακοίνωσε την απόφαση του αυτή στα προηγούμενα παιχνίδια και αγωνίστηκε κανονικά;

Γιατί προτίμησε να πάρει αυτή την απόφαση λίγες ώρες πριν την αναμέτρηση με τον Ατρόμητο Παλαμά, ένα ματς που η ομάδα μας έπαιζε τους κόπους μιας χρονιάς;

Επίσης, θα το έκανε αυτό σε μια ομάδα της επαγγελματικής του καριέρας ως ποδοσφαιριστής;

Ακόμη, δεν του πέρασε ούτε στιγμή από το μυαλό ότι λόγω αυτής της απόφασης του υπήρχε σοβαρή περίπτωση να μην λάβει τα υπόλοιπα χρήματα της συμφωνίας του; Από την μία δεν τον ενδιέφερε αυτό, αλλά από την άλλη το πρόβλημα του ήταν τα χρήματα; Απλά ερωτήματα που λογικά ο κ. Κουτρομάνος θα έχει τις απαντήσεις τους.

Κλείνοντας, μετά από αυτή του την απόφαση, αυτό που κατάφερε ήταν να νιώσουν προδομένοι οι ποδοσφαιριστές της ομάδας με τους οποίους ήταν μαζί τους επί δύο σεζόν και τους εγκατέλειψε την τελευταία στιγμή.

Και πόσο μάλλον στα νεαρά παιδιά που βρέθηκαν να παίζουν συμπαίκτες με έναν ποδοσφαιριστή που φόρεσε μεταξύ άλλων και την φανέλα της ΑΕΚ, περιμένοντας να μάθουν από αυτόν".

Η διοίκηση του Α.Ο. Αστέρας Καρδίτσας

 

Pin It

a_epsk_below

 
10
11
12
 
b g2 epsk
 

Αποτελέσματα

Διαβάστε ακόμη...