Ποδόσφαιρο

 

katevas 2024 1139X350

 

"Λιοντάρι" ο Τάντιτς!

Μόνο η ανακοίνωση απέμενε για τη επισημοποίηση της μεταγραφής του Ματίγια Τάντις στον Πανσερραϊκό, αφού ο παίκτης συμμετέχει κανονικά στην προετοιμασία της ομάδας από την πρώτη κιόλας προπόνηση.

Έτσι λοιπόν, η διοίκηση των "λιονταριών" την Τετάρτη (31/8) επιβεβαίωσε πως έχουν αποκτήσει τον αδερφό του Μπόζινταρ Τάντιτς, ενός ακόμη παίκτη που έχει περάσει από τον Πανσερραϊκό.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Τάντιτς τζούνιορ τα τελευταία δύο χρόνια ήταν στην Τσουκαρίσκι.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

"Ένα πολύ γνώριμο όνομα στην πόλη μας έκλεισε σήμερα ο Πανσερραϊκός. Το όνομα αυτού Matija Tadic και είναι ο μικρός αδερφός του γνωστού μας Bozidar Tadic που έκανε τρία περάσματα απ'την ομάδα μας και έγραψε πάνω από 100 συμμετοχές σε συνολικά 6 χρόνια με το Λιοντάρι στο στήθος. Την κληρονομιά του και την φανέλα με το 11 στην πλάτη αναλαμβάνει από φέτος ο Matija που στα 19 του χρόνια θεωρείται απ'τα μεγάλα ταλέντα της σερβικής σχολής και παίζει και στα δύο άκρα σαν εξτρέμ με την τεχνική του κατάρτιση να είναι πολυτέλεια για την κατηγορία. Τα τελευταία δύο χρόνια αγωνίστηκε στην Τσουκαρίσκι στην Σουπερλιγκα της Σερβίας που πέρυσι τερμάτισε 5η".

 

Pin It
b g2 epsk
 

Διαβάστε ακόμη...