Ποδόσφαιρο

 

katevas 2024 1139X350

 

Πόστο στον ΑΟΤ ο Κυπαρίσσης!

Την πρώτη του προπόνηση πραγματοποίησε την Τετάρτη (1/3) ο Αμανατίδης στα Τρίκαλα, ενώ νέος υπεύθυνος ποδοσφαιρικού τμήματος θα είναι ο Θωμάς Κυπαρίσσης.

Ο νέος τεχνικός των "κυανέρυθρων" προσπάθησε να τονώσει το ηθικό των ποδοσφαιριστών του και σύμφωνα με το ρεπορτάζ του "goaltrikala" τους τόνισε: "Πρώτα απ’ολα θα πρέπει να προετοιμαστούμε για το παιχνίδι της Κυριακής. Είστε όλοι καλοί ποδοσφαιριστές. Δε θέλω να μιλήσουμε για το παρελθόν και πιστεύω ότι θα πρέπει να δούμε ο καθένας ξεχωριστά σε ποιο σημείο είμαστε. Θέλω να ανεβάσουμε την αυτοεκτίμησή μας καθώς η δύναμη είναι στο μυαλό. Δεν έχετε να φοβηθείτε τίποτα, δεν θα σας ακουμπήσει κανείς. Κανείς όμως δεν είναι εδώ με το ζόρι".

Η έκπληξη, πάντως, ακούει στο όνομα Θωμάς Κυπαρίσσης. Ο παλαίμαχος άσος και πρώην γενικός αρχηγός της ΑΕΛ, ανέλαβε υπεύθυνος του ποδοσφαιρικού τμήματος και είπε στους ποδοσφαιριστές: "Έχετε αδικήσει τους εαυτούς σας. Είστε στα 2-3 καλύτερα ρόστερ και πιστεύω πως δεν χάθηκε τίποτα. Να ξέρετε ότι πάνω απ’ολα είναι η ομάδα. Σας εύχομαι καλή δύναμη".

 

Pin It
b g2 epsk
 

Διαβάστε ακόμη...