Αναγέννηση Καρδίτσας

 

katevas 2024 1139X350

 

Σβαρνόπουλος: "Παιδικό ποδόσφαιρο"

 

 

ilios

 

tsitoglou2

 

vlaxakis 750x250

 

noshleia sto spiti cover

Ο Θωμάς Σβαρνόπουλος μίλησε αντί του Γιώργου Βαζάκα στη συνέντευξη τύπου μετά την ήττα της ΑΣΑ στη Σπάρτη και αναφέρθηκε στο κακό πρόσωπο που έδειξαν οι "κιτρινόμαυροι" σε ακόμη ένα εκτός έδρας παιχνίδι.

Ο τεχνικός διευθυντής των "κιτρινόμαυρων" χαρακτήρισε το ποδόσφαιρο που έπαιξε η Αναγέννηση Καρδίτσας "παιδικό" απέναντι στη Σπάρτη.

Παράλληλα, εξέφρασε τα συλλυπητήρια για τον άδικο χαμό του πιλότου, του Γεώργιου Μπαλταδώρου.

Αναλυτικά τα όσα ανέφερε ο Σβαρνόπουλος:

"Συλλυπητήρια για την οικογένεια που έχει χάσει το παλικάρι. Ήταν και από την Καρδίτσα. Δείξαμε ακόμη μία φορά το πρόσωπό μας, όπως είμαστε στα εκτός έδρας. Αντί για ανδρικό ποδόσφαιρο δείχνουμε παιδικό ποδόσφαιρο.

Η ομάδα μας δεν μπήκε σε καμία φάση του παιχνιδιού σωστά, χάσαμε πριν το παιχνίδι τον Σεντούρα, που ήταν βασικό στέλεχος της ομάδας. Δεν έπαιξε μαζί μας. Οι παίκτες είχαν βασιστεί σε ένα σχέδιο, δεν μπόρεσαν να το δείξουν μέσα στο γήπεδο.

Στο δεύτερο ημίχρονο, το παλέψαμε, είχαμε τις φάσεις, δεν μπήκε το γκολ. Αν έμπαινε ένα γρήγορο γκολ, μπορεί το παιχνίδι να άλλαζε. Αλλά και πάλι, δεν ήμασταν αυτοί που θα μπορούσαμε να αλλάξουμε το παιχνίδι.

Η Σπάρτη το έδειξε από την αρχή. Κέρδισε δίκαια το παιχνίδι. Δύο γκολ για εμάς αμφισβητούμενα, αλλά άκουσα ότι δεν ήταν, ήταν καθαρά γκολ. Συγχαρητήρια στη Σπάρτη. Συγχαρητήρια, το πάλεψαν από το πρώτο λεπτό, εμείς δεν το θέλαμε και δεν μπορούσαμε να το πάρουμε.

Να υποσχεθώ στον κόσμο της Καρδίτσας να έρθει την άλλη Κυριακή στο γήπεδο για να δει ένα άλλο παιχνίδι, η ομάδα θα παλέψει. Χρειαζόμαστε ακόμη τρία παιχνίδια και δύο εντός την άλλη Κυριακή και Τετάρτη. Θα παλέψουμε για να κρατηθεί η ομάδα στην κατηγορία.

Συγχαρητήρια στη Σπάρτη, μπράβο τους, το πάλεψαν, μακάρι να μείνουν στην κατηγορία, έχουν ωραίο γήπεδο, είναι ωραίος αγωνιστικός χώρος και θα θέλαμε να έρθουμε και του χρόνου εδώ να παίξουμε και να δείξουμε ένα άλλο αγωνιστικό πρόσωπο".

Πηγή: flnews

 

Pin It
 
 
1
2
3
4
5
6
7
8
9
 

Βαθμολογία

Θέση
Ομάδες
Αγώνες Πόντοι
1
Λεβαδειακός
Λεβαδειακός 22 55
2
ΑΕΛ
ΑΕΛ 22 49
3
Νίκη Βόλου
Νίκη Βόλου 22 32
4
ΑΕΚ Β'
ΑΕΚ Β' 22 32
5
Μακεδονικός
Μακεδονικός 22 31
6
ΠΑΟΚ Β'
ΠΑΟΚ Β' 22 30
7
Αναγέννηση Καρδίτσας
Αναγέννηση Καρδίτσας 22 29
8
Ηρακλής
Ηρακλής 22 29
9
Κοζάνη
Κοζάνη 22 24
10
Καμπανιακός
Καμπανιακός 22 23
11
Αιολικός
Αιολικός 22 19
12
Απόλλων Πόντου
Απόλλων Πόντου 22 11
13
Αλμωπός Αριδαίας
Αλμωπός Αριδαίας 0 0

Αποτελέσματα

Διαβάστε ακόμη...

PALAMAS XOROS 2024