Αναγέννηση Καρδίτσας

Κωνσταντινόπουλος: "Θέλουμε μαζί τον κόσμο μας σε αυτή τη μάχη"

Ο Παναγιώτης Κωνσταντινόπουλος εκπροσώπησε τους ποδοσφαιριστές της ΑΣΑ στη συνέντευξη τύπου μετά την ήττα (2-0) της ΑΣΑ στη Σπάρτη και στάθηκε στο γεγονός ότι η ομάδα μπήκε χαλαρά στο παιχνίδι πληρώνοντάς του σε δύο φάσεις.

Παράλληλα σημείωσε πως όλοι θα σηκώσουν κεφάλι για να πάρουν τα δύο εντός έδρας ματς που ακολουθούν.

Αναλυτικά τα όσα ανέφερε ο Κωνσταντινόπουλος:

"Θέλω να δώσω και εγώ εκ μέρους των ποδοσφαιριστών και του προπονητή, τα συλλυπητήριά μας στην οικογένεια του αδικοχαμένου πιλότου που ήταν από την Καρδίτσα.

Είμαστε όλοι συγκλονισμένοι από αυτό το γεγονός. Σε ό, τι αφορά το παιχνίδι μπήκαμε χαλαρά και το πληρώσαμε αμέσως με δύο φάσεις. Έγιναν τα δύο γκολ.

Στο δεύτερο ημίχρονο, είπαμε να μπούμε μέσα να αντιδράσουμε με ένα γρήγορο γκολ, είχαμε την κατοχή της μπάλας, προσπαθήσαμε με ανάπτυξη από τα πλάγια και το κέντρο, είχαμε καλές στιγμές, αλλά στην ουσία δεν ήμασταν καλοί, αυτοί που έπρεπε για να κάνουμε το γκολ.

Συνέχισε έτσι το παιχνίδι, προσπαθήσαμε να το ανατρέψουμε δεν τα καταφέραμε. Κοιτάζουμε το επόμενο παιχνίδι που είναι στην έδρα μας με τον Πανσερραϊκό.

Θέλουμε τον κόσμο μαζί μας για να δώσουμε αυτή τη μάχη, ώστε να κερδίσουμε το παιχνίδι. Συγχαρητήρια στη Σπάρτη, έδειξε από την αρχή ότι ήθελε το παιχνίδι. Εμείς σηκώνουμε κεφάλι για να πάρουμε τα δύο παιχνίδια μέσα στην έδρα μας".

Πηγή: flnews

 

SHARE:  
 
19 13
19 13

   Δείτε ακόμα...

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ

Πρόγραμμα Αγώνων

14791617

karditsaSPORT football