Αναγέννηση Καρδίτσας

 

katevas 2024 1139X350

 

Αισιόδοξος για την τελική συμφωνία ο Μίλερ!

 

 

ilios

 

tsitoglou2

 

vlaxakis 750x250

 

noshleia sto spiti cover

Συνέντευξη τύπου παραχώρησε το μεσημέρι της Τετάρτης (19/7) ο Κλάους Ντίτερ Μίλερ, με αφορμή τις διαπραγματεύσεις με τον Βασίλη Μπούρμπο για το πακέτο των μετοχών της Αναγέννησης.

Στην αρχική του τοποθέτηση ο Μίλερ αναφέρθηκε στις διαπραγματεύσεις μεταξύ του ίδιου και του Μπούρμπου, τονίζοντας πως υπάρχει αισιοδοξία για θετικό φινάλε.

Ο Μίλερ ανέλυσε τον σχεδιασμό της ομάδας ενόψει νέας σεζόν σημειώνοντας ωστόσο πως το deal δεν έχει ακόμη ολοκληρωθεί.

Μάλιστα, έθεσε χρονικό όριο το απόγευμα της Τετάρτης (19/7) για την επίτευξη της τελικής συμφωνίας με τον Μπούρμπο.

Ο Μίλερ έκανε λόγο για τη συνολική επένδυση της επόμενης σεζόν η οποία σύμφωνα με τον ίδιο θα ανέλθει στο ένα εκατομμύριο ευρώ. Προφανώς σε αυτό το ποσό συμπεριλαμβάνεται και η αποπληρωμή των χρεών.

Τέλος έθεσε σαν στόχο την 6άδα σε περίπτωση που ολοκληρωθεί η συμφωνία και αναλάβει εξ' ολοκλήρου ο ίδιος.

Για τα χρέη που υπάρχουν: Όσες φορές κι αν ο Μίλερ ρωτήθηκε για το ύψος των χρεών, ο ίδιος δε θέλησε να δώσει συγκεκριμένη απάντηση. Παρ' όλα αυτά σημείωσε πως τη δεδομένη στιγμή προέχει η μεταβίβαση σε ποσοστό περίπου 30% και τα υπόλοιπα προβλέπονται στη συμφωνία. Χαρακτηριστικά ανέφερε πως "όταν ένας πρόεδρος έχει οφειλές και βρίσκει κάποιον που θα τις πληρώσει πρέπει να είναι χαρούμενος".

Για τη συμφωνία με τον Γιώργο Βαζάκα: Ο Γερμανός ανακοίνωσε τη συμφωνία με τον Γιώργο Βαζάκα, στην περίπτωση φυσικά που γίνει ο ίδιος, νέος μεγαλομέτοχος. Σχολίασε πως ο συγκεκριμένος προπονητής έχει επιδείξει επιτυχίες στην περιοχή, ενώ παράλληλα ενισχύει το πλάνο για ρόστερ ταλαντούχων παικτών.

Για το τμήμα μάρκετινγκ: Ο Μίλερ ανακοίνωσε πως θα γίνουν ενέργειες προς την κατεύθυνση του μάρκετινγκ. Αναφέρθηκε μάλιστα στο άνοιγμα μπουτίκ στην Καρδίτσα, όπου οι φίλοι της ομάδας θα μπορούν να προμηθεύονται είδη με στα χρώματα του συλλόγου. Μάλιστα τόνισε πως στο πλάνο η μπουτίκ θα αποτελεί και χώρο συνάντησης των φιλάθλων.

Για τις μεταγραφές εφόσον ολοκληρωθεί το deal: Στην περίπτωση επίτευξης συμφωνίας, ο Μίλερ σημείωσε πως υπάρχουν περιπτώσεις Ελλήνων και ξένων ποδοσφαιριστών που βρίσκονται στο στόχαστρο. Μάλιστα από τους Έλληνες είναι οι Παναγιώτης Κατσικάς, Ανδρέας Χήρος, Σπύρο Παπασπύρος, Μανώλης ΡΟυσάκης και Κώστας Κολτσίτσας. Όλοι τους νεαροί και γεννηθείς μετά το 1996. Σε ότι αφορά τους αλλοδαπούς ποδοσφαιριστές θα υπάρξει ενίσχυση κυρίως με Αφρικάνους από την Νιγηρία και το Μάλι. Σημαντικότερη μεταγραφή αυτή του κεντρικού μέσου, Βίκτορ Αλέγκμπε. Όπως ξεκαθάρισε ο Γερμανός επιχειρηματίας το συγκεκριμένο πλάνο υλοποιείται σε περίπτωση που δεν πάρει αδειοδότηση η ομάδα και θα πρέπει να κάνει μεταγραφές μόνο κάτω των 24 ετών. Σε διαφορετική περίπτωση θα αποκτηθούν και έμπειροι.

 

Pin It
 
 
1
2
3
4
5
6
7
8
9
 

Βαθμολογία

Θέση
Ομάδες
Αγώνες Πόντοι
1
Λεβαδειακός
Λεβαδειακός 22 55
2
ΑΕΛ
ΑΕΛ 22 49
3
Νίκη Βόλου
Νίκη Βόλου 22 32
4
ΑΕΚ Β'
ΑΕΚ Β' 22 32
5
Μακεδονικός
Μακεδονικός 22 31
6
ΠΑΟΚ Β'
ΠΑΟΚ Β' 22 30
7
Αναγέννηση Καρδίτσας
Αναγέννηση Καρδίτσας 22 29
8
Ηρακλής
Ηρακλής 22 29
9
Κοζάνη
Κοζάνη 22 24
10
Καμπανιακός
Καμπανιακός 22 23
11
Αιολικός
Αιολικός 22 19
12
Απόλλων Πόντου
Απόλλων Πόντου 22 11
13
Αλμωπός Αριδαίας
Αλμωπός Αριδαίας 0 0

Αποτελέσματα

Διαβάστε ακόμη...