Αναγέννηση Καρδίτσας

Ανακοίνωση του ΑΣ Αναγέννηση 1904!

ilios

tsitoglou2

vlaxakis 750x250

noshleia sto spiti cover

Ανακοίνωση εξέδωσε το διοικητικό συμβούλιο του ΑΣ Αναγέννηση 1904, με αφορμή την ιστορική απόφαση του Περιφερειακού Συμβουλίου αλλά και τη στάση ορισμένων συμβούλων - εκπροσώπων της περιοχής.

Αναλυτικά η ανακοίνωση αναφέρει τα εξής:

"Το Διοικητικό Συμβούλιο του Αθλητικού Συλλόγου Αναγέννηση Καρδίτσας 1904 αισθάνεται την ανάγκη να ευχαριστήσει δημόσια τόσο τον Περιφερειάρχη Θεσσαλίας κ. Αγοραστό όσο και τον Αντιπεριφερειάρχη Καρδίτσας κ. Τσιάκο, αλλά και όλους τους Περιφερειακούς Συμβούλους της πλειοψηφίας που ψήφισαν θετικά, Καρδιτσιώτες και μη, δεσμεύοντας ποσό 500.000 ευρώ από το πρόγραμμα Δημοσιών επενδύσεων προκειμένου να εφαρμοσθεί μελλοντικά το μεγάλο όραμα και ιστορικό δικαίωμα του συλλόγου μας για την ανέγερση αθλητικών εγκαταστάσεων στον ιστό της Πόλης που εδρεύει.

Σε σχέση με τους Καρδιτσίωτες εκλεγμένους στο ΔΣ της Περιφέρειας Θεσσαλίας (κ. Νοτόπουλος κ. Αναστασόπουλος κ. Χαλάτσης) δηλώνουμε ότι θα' πρεπε να σταθούν στο ύψος των περιστάσεων σε μια ιστορική ψηφοφορία η οποία ανοίγει τον δρόμο για την επίλυση του προβλήματος μας καθώς και να διαβάσουν την αναλυτική μας πρόταση προς τον Δήμο Καρδίτσας όπου περιλαμβάνεται η δρομολόγηση αθλητικών δράσεων και προς όλους τους συμπολίτες με τη δημιουργία των σχετικών υποδομών είτε στις δημοτικές εκτάσεις της περιοχής Αγ. Νικολάου είτε όπου βρεθεί χώρος.

Η γενικόλογη και αόριστη προτροπή σε δημόσιο μέσο (ραδιόφωνο) του μέλους του ΔΣ του Περιφερειακού Συμβουλίου (κ. Νοτόπουλος) να δοθούν τα χρήματα γενικά για την ανάπτυξη αθλητικών υποδομών όλων των αθλημάτων, μας έκανε να ανατρέξουμε σε παρόμοιο αίτημά του κατά τη θητεία του στο εν λόγω συμβούλιο (για το καλό της περιοχής που εκπροσωπεί) και δεν βρήκαμε τίποτα!

Ας μας ενημερώσουν όλοι τους, για το περιεχόμενο ολοκληρωμένων προτάσεων που με ρεαλισμό και συντονισμένες προσπάθειες εξεδήλωσαν για το καλό του αθλητικού κινήματος της περιοχής μας και που ακριβώς η πρότασή μας δεν υπηρετεί την λογική αυτή.

Δηλώνουμε προσηλωμένοι στο στόχο μας και μακριά από πολιτικά τερτίπια εκπροσώπων μας γιατί καλώς η κακώς και τα μέλη της μεγάλης μας οικογένειας αποτελούν ψηφοφόρους της περιοχής μας προς όλες τις πολιτικές εκφράσεις.

Η ΑΣΑ θα κάνει αθλητικό κέντρο στον ιστό της πόλης!!!"

Με τιμή το ΔΣ

του ΑΣΑ 1904