Ποδόσφαιρο

 

katevas 2024 1139X350

 

Μπουρνάκας: "Υπήρχε θέληση και πίστη για την ανατροπή"

 
 
1
2
3
4
5
6
7
8
9
 

Ο Γιάννης Μπουρνάκας στη συνέντευξη τύπου μετά τη νίκη του ΑΟ Σελλάνων (2-1) επί του Ρήγα Φεραίου, στάθηκε στη θέληση και την πίστη που έδειξαν οι ποδοσφαιριστές του για την ανατροπή.

Παράλληλα, αναφέρθηκε στους λόγους που η ομάδα του αποδίδει καλύτερα στο δεύτερο μέρος, ενώ σημείωσε πως τα ματς είναι λίγα και οι πάικτςς του τα παλεύουν όλα.

Αναλυτικά τα όσα ανέφερε:

"Ήταν μια μεγάλη νίκη για μας. Έχουμε εμπιστοσύνη στην ομάδα. Είμαστε μια ομάδα που πραγματικά παίζει πολύ καλό ποδόσφαιρο. Περιμέναμε έναν αντίπαλο που θα έπαιζε κλειστά. Ήταν ίσως το πιο δύσκολο ματς που παίξαμε μέχρι τώρα γιατί αυτός ο τρόπος παιχνιδιού δεν μας βοηθά. Παρ’ όλα αυτά τα παιδιά δείξανε μεγάλη θέληση και υπήρχε πίστη στο ημίχρονο παρότι χάναμε 0-1, ότι μπορούμε να γυρίσουμε τον ματς. Σε γενική εικόνα νομίζω είμαστε δίκαια νικητές. Βλέπουμε το μέλλον μπροστά μας, κάθε ματς ξεχωριστά και εύχομαι να συνεχίσουμε την πορεία που έχουμε μέχρι τώρα".

- Για το γεγονός ότι η ομάδα δείχνει καλύτερη εικόνα στο δεύτερο μέρος: "Το γκολ που δεχόμαστε και στα τρία ματς (Βελούχι, Ιτέα, Ρήγας Φεραίος) μας επηρεάζει σε αυτό το κομμάτι μέχρι να βρούμε τα πατήματά μας. Παρ' όλα αυτά όμως δημιουργούμε φάσεις και μια ομάδα που δημιουργεί φάσεις όπως είμαστε εμείς, δεν έχουμε κανέναν φόβο. Νομίζω ότι η διακαιοσύνη φάνηκε με το γκολ που πετύχαμε στα τελευταία λεπτά".

- Για τα γκολ που δέχεται η ομάδα από λάθη: "Όταν μιλάμε για ποδόσφαιρο μιλάμε και για ατομικά λάθη. Δεν θα μείνουμε σε αυτά. Οι ποδοσφαιριστές έχουν εμπιστοσύνη στα πόδια τους, γυρίζουν πολλές φορές την μπάλα και ίσως οδηγεί οδηγεί σε λάθη. Αυτό δείχνει μια ομάδα που εμπιστεύεται ο ένας τον άλλο και εννοείται πως θα γίνουν και λάθη. Είμαστε μια καλή ομάδα, είναι λίγα τα ματς και τα παλεύουμε όλα και ότι παίρνουμε είναι επιτυχία".

 

Pin It

a_epsk_below

 
10
11
12
 
b g2 epsk
 

Διαβάστε ακόμη...

PALAMAS XOROS 2024