ΕΠΟ - Διαιτησία

 

katevas 2024 1139X350

 

Εκλογές στην ΕΠΟ μέχρι τις (31/7)!

 
 
23
gkioulekas pavlos
korokidas e n
dimiourgia
54
kaminioti 

Με ενημέρωσή της την Τετάρτη (31/5) η ΕΠΟ, έκανε γνωστό πως η ΠΔΕ επιτροπή πήρε δίμηνη παράταση στη θητεία της, με την FIFA να ορίζει ότι θα πρέπει να γίνουν εκλογές μέχρι τις 31 Ιουλίου.

Σε επιστολή που απέστειλε η Παγκόσμια Ομοσπονδία, εξηγεί μεταξύ άλλων ότι "ενημερώθηκε ότι η αρχική διορία της 31ης Μαΐου του 2017 για να οργανώσει (η ΠΔΕ) εκλογές δεν μπορεί να εκπληρωθεί, ειδικά επειδή ο ελληνικός αθλητικός νόμος, που ακόμα παραβιάζει την αυτονομία της ΕΠΟ, πρέπει να αναθεωρηθεί πριν προχωρήσουν σε εκλογές".

Όπως αναφέρει η ΦΙΦΑ, σε συνάντηση των κλιμακίων της και αυτών της UEFA με τον Γιώργο Βασιλειάδη, τους μεταφέρθηκε ότι οι εκλογές είναι πιθανό να γίνουν στις 20 Ιουλίου ή κοντά σε αυτή την ημερομηνία, προκειμένου να πληρούνται όλες οι προϋποθέσεις.

Πάντως η FIFA, επιφυλάσσεται, σημειώνοντας ότι, αν δεν είναι όλα έτοιμα στο προβλεπόμενο διάστημα, τότε θα υπάρξει επανεξέταση του ζητήματος.

"H FIFA ανανέωσε τη θητεία της Προσωρινής Διοικούσας Επιτροπής της ΕΠΟ καθώς και των συνεργατών της, για επιπλέον δύο μήνες, δηλαδή έως τις 31/7/2017", αναφέρεται στην επίσημη ιστοσελίδα της ΕΠΟ, παραθέτωντας την επιστολή της FIFA.

 

Pin It

Διαβάστε ακόμη...

noshleia sto spiti cover

ilios