Ποδόσφαιρο

 

katevas 2024 1139X350

 

Στην 20άδα των καλύτερων νέων παγκοσμίως ο Ρέτσος!

 
 
23
gkioulekas pavlos
korokidas e n
dimiourgia
54
kaminioti 

Οι εμφανίσεις του Παναγιώτη Ρέτσου τόσο με τη φανέλα του Ολυμπιακό όσο και με εκείνη της Λεβερκούζεν δεν περνούν απαρατήρητες από τα διεθνή ΜΜΕ.

Μάλιστα, το "FourFourTwo" τον κατατάσσει τον 19χρονο αμυντικό στη λίστα με τους καλύτερους νεαρούς ποδοσφαιριστές παγκοσμίως.

Μεταξύ άλλων, το αγγλικό δημοφιλές περιοδικό κάνει λόγο για έναν "πολύπλευρο αμυντικό, δυνατό στον αέρα και δυναμικό στα μαρκαρίσματα".

Αναλυτικά τα όσα ανεφέρονται για τον Ρέτσο:

"Γεννημένος στη Νότια Αφρική από Έλληνες γονείς, ο Ρέτσος φτιάχνει το όνομά του στη Γερμανία με τη Μπάγερ Λεβερκούζεν. Ένας πολύπλευρος αμυντικός που έχει παίξει και ως φουλ μπακ παρά το γεγονός πως η θέση στην οποία αισθάνεται μεγαλύτερη άνεση είναι στο κέντρο της άμυνας, είναι 19 ετών, δυνατός στον αέρα, δυναμικός στα μαρκαρίσματα και έχει διάθεση να σπρώχνει το παιχνίδι στην επίθεση. Ο πρώην άσος του Ολυμπιακού, έγινε η ακριβότερη μεταγραφή στην ιστορία των Ελλήνων παικτών, όταν η Λεβερκούζεν διέθεσε 22 εκατ.ευρώ το καλοκαίρι. Το highlight του είναι η εμφάνιση στη νίκη επί της Κύπρου (2-1) τον Οκτώβριο, αφού η Ελλάδα βρέθηκε ένα βήμα πριν από τα μπαράζ του Παγκοσμίου Κυπέλλου του 2018".

 

Pin It
b g2 epsk
 

Διαβάστε ακόμη...

PALAMAS XOROS 2024