Ποδόσφαιρο

 

katevas 2024 1139X350

 

"Ράγισαν" καρδίες στην επιμνημόσυνη τελετή της Σαπεκοένσε!

 
 
23
gkioulekas pavlos
korokidas e n
dimiourgia
54
kaminioti 

Περίπου 1.000 Βραζιλιάνοι συγκεντρώθηκαν τα μεσάνυχτα στην "Arena Condá" για να τιμήσουν τη μνήμη των νεκρών στην πρώτη θλιβερή επέτειο από την τραγωδία που βίωσε η Σαπεκοένσε.

Την Τρίτη (28/11) συμπληρώθηκε ένα έτος από την ποδοσφαιρική τραγωδία που συγκλόνισε την παγκόσμια φίλαθλη και όχι μόνο κοινή γνώμη.

Ήταν η πρώτη θλιβερή επέτειος από την πτώση του αεροπλάνου που μετέφερε την αποστολή της Σαπεκοένσε στην πρωτεύουσα της Κολομβίας Μεντεγίν, για τον τελικό του Copa Sudamericana με την Ατλέτικο Νασιονάλ.

Λίγο πριν φθάσει στον προορισμό της, η πτήση 2933 του αεροσκάφους της εταιρίας LaMia συνετρίβη. Από τους 77 επιβαίνοντες (ποδοσφαιριστές, τεχνικό επιτελείο, σταφ, δημοσιογράφοι, διοίκηση, προσωπικό πτήσης) οι 71 βρήκαν τραγικό θάνατο. Σχεδόν σε όλους το νήμα της ζωής κόπηκε ακαριαία.

Τα μεσάνυχτα 1.000 Βραζιλιάνοι συγκεντρώθηκαν στην "Arena Condá" (γήπεδο της ομάδας του Σαπεκό) για να τιμήσουν τη μνήμη των νεκρών.

Ανάμεσά τους και συγγενείς των θυμάτων που πήγαν στον καθεδρικό του Σάντο Αντόνιο με φωτογραφίες των αδικοχαμένων προσώπων τους.

Επιμνημόσυνη τελετή διεξήχθη και στο σημείο της συντριβής, στην Κολομβία.

 

Pin It
b g2 epsk
 

Διαβάστε ακόμη...

PALAMAS XOROS 2024