Ποδόσφαιρο

 

katevas 2024 1139X350

 

Νέα κίνηση... ανθρωπιάς από Μέσι!

 
 
23
gkioulekas pavlos
korokidas e n
dimiourgia
54
kaminioti 

Σε ακόμα μία κίνηση ανθρωπιάς προχώρησε ο Λιονέλ Μέσι, καθώς μέσα απ' το ίδρυμά του δώρισε σημαντικό ποσό για την ανακαίνιση του αθλητικού κέντρου, "Juan Piñeiro Municipal Park", το οποίο βρίσκεται στο Λανούς του Μπουένος Άιρες.

Ο Αργεντινός παικταράς πρόσφερε 260.000 ευρώ, ώστε να βελτιωθούν μπάνια, αποδυτήρια και διοικητικές υπηρεσίες. Ακόμα, με αυτά τα χρήματα ο δήμαρχος θα μπορέσει να φτιάξει το γήπεδο αθλοπαιδιών, το οποίο έχει εγκαταλειφθεί. Επίσης, θα προστεθούν μονοπάτια και προβολείς στην εγκατάσταση.

Ο υπεύθυνος του Λανούς για τα αθλητικά δρώμενα, Νταμιάν Σαλά, δήλωσε: "Είμαστε ευγνώμονες στον Μέσι, επειδή μας επιτρέπει να κάνουμε έργα για τα παιδιά. Αυτό είναι πολύ σημαντικό επίτευγμα, διότι είναι η πρώτη φορά που οικονομική οντότητα αυτού του μεγέθους κάνει σημαντική επένδυση στο Λανούς".

Χαρακτηριστικό για την κατάσταση που επικρατεί στο εγκαταλελειμμένο πάρκο είναι τα λόγια κατοίκου που ζει κοντά σε αυτό: "Είναι φρικτό. Μοιάζει με βοσκοτόπι κι όχι με δημοτικό πάρκο. Η αλήθεια είναι ότι ήταν πάντα ξεχασμένο. Έρχομαι με τα παιδιά μου την ημέρα, επειδή όταν ο ήλιος δύει είναι αρκετά σκοτεινά".

Άξιο αναφοράς είναι ότι ο Μέσι ίδρυσε το δικό του ίδρυμα το 2007, με στόχο τη διεξαγωγή δράσεων αλληλεγγύης. Μεταξύ άλλων, έχει ανοικοδομήσει νοσοκομεία κι έχει προσφέρει μηχανοκίνητες καρέκλες για την Εθνική παραολυμπιακή ομάδα της Αργεντινής. Ακόμα, είναι πρεσβευτής της UNICEF απ' τον Μάρτιο του 2010.

 

Pin It
b g2 epsk
 

Διαβάστε ακόμη...

PALAMAS XOROS 2024