ΕΠΣ Καρδίτσας

 

katevas 2024 1139X350

 

Κάλεσμα της Ε.Ε. στο Δημοτικό Στάδιο Καρδίτσας!

 
 
fytilis
70
stathis2
froutogeuseis
28
tantos_rizos
 

Με ανακοίνωσή της η ΕΠΣΚ καλεί τον κόσμο να δώσει το παρών στο ΔΑΚ την Τετάρτη (21/3, 15:00) για τον τελικό Κυπέλλου ΕΠΣΚ.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Η Εκτελεστική Επιτροπή της ΕΠΣ Καρδίτσας, σας καλωσορίζει την Τετάρτη 21-3-2018 και ώρα 15:00 στο Δημοτικό Στάδιο της πόλης μας, όπου θα παρακολουθήσουμε μαζί τον τελικό αγώνα Κυπέλλου Ερασιτεχνών Καρδίτσας 2017-2018 «ΑΝΔΡΕΑΣ ΓΕΩΡΓΙΟΥ», τον τελικό της πεντηκονταετίας, μια κορυφαία στιγμή της τρέχουσας ποδοσφαιρικής περιόδου και μια χρονιά ορόσημο για το τοπικό ποδόσφαιρο. Το 2018 η ΕΠΣ Καρδίτσας συμπληρώνει αισίως πενήντα ολόκληρα χρόνια ζωής. Πενήντα χρόνια προσφοράς στο τοπικό ποδόσφαιρο και ενεργής συμμετοχής στην εξέλιξη του Ελληνικού ποδοσφαίρου. Είμαστε κομμάτι αυτής της μεγάλης ελληνικής ποδοσφαιρικής οικογένειας, ζούμε τις αγωνίες της και χαιρόμαστε με τις επιτυχίες της.

Η ΕΠΣ Καρδίτσας σήμερα, πενήντα ολόκληρα χρόνια από τη χρονιά που ιδρύθηκε, το 1968, με πρωτοβουλία των Σωματείων της εποχής εκείνης, βρίσκεται στην καλύτερη, ίσως, περίοδο της ζωής της.

Επίσης, καλωσορίζουμε και συγχαίρουμε τα σωματεία του Α.Ο. ΣΕΛΛΑΝΩΝ και του ΑΠΟΛΛΩΝ ΜΑΚΡΥΧΩΡΙΟΥ για την πορεία τους και τη συμμετοχή τους στον τελικό αυτό. Θέλουμε να ευχηθούμε καλή επιτυχία και στα δύο Σωματεία σήμερα, καθώς επίσης στον Α.Ο. ΣΕΛΛΑΝΩΝ να παραμείνει στη Γ΄ Εθνική κατηγορία και στον ΑΠΟΛΛΩΝ ΜΑΚΡΥΧΩΡΙΟΥ να επιτύχει τους στόχους του.

Τέλος, είναι κοινή πεποίθηση και βασικός στόχος όλων, ο συγκεκριμένος αγώνας να είναι γιορτή για όσους τον παρακολουθήσουν από κοντά και είμαστε σίγουροι πως θα είναι, καθώς και εμείς και τα δύο σωματεία, θα δώσουμε τον καλύτερο μας εαυτό, ώστε ο τελικός αυτός, να μείνει στην ιστορία.

Τιμή εισιτηρίων 5€

Είσοδος δωρεάν για τους μαθητές και διαιτητές – μέλη μας.

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: ΤΙΚΑΣ ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟΣ

ΒΟΗΘΟΣ ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ Α΄: ΣΤΕΦΑΝΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ

ΒΟΗΘΟΣ ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ Β΄: ΤΙΚΑΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ

4ος ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: ΜΑΡΙΟΛΑΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ

ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗΣ ΑΓΩΝΑ: ΚΛΕΤΣΑΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ

ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗΣ ΔΙΑΙΤΗΣΙΑΣ: ΑΓΓΕΛΑΚΟΠΟΥΛΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ

Για την Εκτελεστική Επιτροπή της ΕΠΣ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ

-Ο-                     -Ο-

ΠΡΟΕΔΡΟΣ             ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

ΠΑΛΑΣΚΑΣ ΜΑΝΩΛΗΣ               ΤΣΙΡΑΣ ΑΡΗΣ

 

Pin It

Διαβάστε ακόμη...

PALAMAS XOROS 2024