ΕΠΣ Καρδίτσας

 

katevas 2024 1139X350

 

ΕΠΣΚ: "Υφυπουργός Αθλητισμού, αρχιδιαιτητής ή Καίσαρας;"

 
 
fytilis
70
stathis2
froutogeuseis
28
tantos_rizos
 

Ανακοίνωση εξέδωσε τη Δευτέρα (25/7) η ΕΠΣ Καρδίτσας με την οποία αναφέρεται στον Υφυπουργό Αθλητισμού, κ. Κοντονή.

Μετά από τη διαρροή του περιεχομένου της συζήτησης του Υφυπουργού Αθλητισμού κ. Κοντονή, με τους προέδρους των τριών Ενώσεων που κινούν τα νήματα της αντιπολίτευσης στην ΕΠΟ, είναι πλέον ξεκάθαρο, ότι ο υφυπουργός χαίρει της εκτίμησης μόνο κάποιων συγχωριανών του στην Περιφέρειά του και πιθανώς του Πρωθυπουργού, αφού πια έχει χάσει την επαφή του με το ποδόσφαιρο και τους φιλάθλους. Μόλις διαπίστωσε ότι δεν έχει συμμάχους ούτε στους αντιπολιτεύοντες στην ΕΠΟ, «ανέκρουσε πρύμναν» και δήλωσε μετανιωμένος και πιστός στα κελεύσματα της FIFA.

Επειδή με τις προτάσεις του κ. Υφυπουργού για τον τρόπο εκλογής προέδρου της ΕΠΟ, με την φαεινή ιδέα, του ενός εκλέκτορα για 10 σωματεία, (ας διαβάσουν επιτέλους οι σύμβουλοί του το Καταστατικό της ΕΠΟ και θα διαπιστώσουν πως η ΕΠΟ δεν έχει μέλη σωματεία),  και την απλή αναλογική, οδηγούν τη διοίκηση του Ελληνικού Ποδοσφαίρου να είναι έρμαιο διαττόντων αστέρων του παραγοντισμού.

Επειδή και από αυτή τη συνάντηση, διαφάνηκε εκ νέου το απωθημένο του Υφυπουργού με τη διαιτησία και τον έλεγχό της.

Επειδή ο διακαής πόθος της αθλητικής ηγεσίας, είναι να εξαφανίσει την Ελλάδα από τον ποδοσφαιρικό χάρτη, είτε λόγω υπέρμετρου ζήλου είτε λόγω ιδεοληψίας.

Επειδή απαιτούμε να αποσυρθεί ο αθλητικός νόμος έκτρωμα, αλλά πριν από την απόσυρση θα αφιερώσουμε στον υφυπουργό το ποίημα του Κ. Καβάφη «Μάρτιαι Ειδοί» με την ελπίδα να εισακουστούν οι άνθρωποι του ποδοσφαίρου.

Για τους λόγους αυτούς ζητούμε από τον κύριο Πρωθυπουργό, να αποτρέψει κάθε κακόβουλο σχέδιο καταστροφής του ποδοσφαίρου και ν’ αφήσει τους ανθρώπους που γνωρίζουν και αγαπούν το λαοφιλές άθλημα, να το εξυγιάνουν πραγματικά.

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΕΠΣ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ

 

Pin It

Διαβάστε ακόμη...

noshleia sto spiti cover

ilios