ΕΠΣ Καρδίτσας

 

katevas 2024 1139X350

 

Η ΕΕ της ΕΠΣ Καρδίτσας ευχαριστεί τα σωματεία - μέλη της!

 
 
fytilis
70
stathis2
froutogeuseis
28
tantos_rizos
 

Η Ε.Ε της ΕΠΣ Καρδίτσας διά του Προέδρου της κ. Αλέξανδρου Σφήκα αισθάνεται την αδήριτη ανάγκη να ευχαριστήσει θερμά όλα τα σωματεία – μέλη που συμμετείχαν μαζικά στην Αρχαιρεσιακή Γενική Συνέλευση της Ένωσης που έλαβε χώρα την 25-5-2023 και υπήρξε κατά γενική ομολογία υποδειγματική, διαβεβαιώνοντας τα συγχρόνως ότι θα συνεχίσουν αγόγγυστα την προσπάθεια που ήδη ξεκίνησε για το «καλό» του ποδοσφαίρου του Νομού μας, ενωμένοι και χωρίς παθογένειες.

 

Έχουμε πλήρη συναίσθηση της ευθύνης που αναλάβαμε και υποσχόμαστε να αγωνιστούμε με όλες μας τις δυνάμεις για να σταθούμε στο ύψος των περιστάσεων και να φανούμε αντάξιοι των προσδοκιών σας και της εμπιστοσύνης που μας δείξατε, δεσμευόμενοι εν τέλει να την ανταποδώσουμε, ανταποκρινόμενοι με τον καλύτερο δυνατό τρόπο στα νέα μας καθήκοντα.

Η προηγούμενη εμπειρία μας στο «τιμόνι» της Ένωσης θα λειτουργήσει θετικά στην όλη μας προσπάθεια. Καλωσορίζουμε τέλος και τα νέα μέλη της Ε.Ε και αποτελεί ευχή μας όλοι μαζί να ενώσουμε τις δυνάμεις μας προς όφελος όλων των σωματείων του Καρδιτσιώτικου ποδοσφαίρου.

 

Pin It

Διαβάστε ακόμη...