Γ2 ΕΠΣΚ

 

katevas 2024 1139X350

 

Βράβευσε Αθανασόπουλος και έκανε το 8Χ8 με 6άρα!

 
 
1
2
3
4
5
6
 

Δυναμικά ξεκίνησε και μέσα στο 2022 ο ΑΟ Σοφάδων καθώς επιβλήθηκε με σκορ 6-0 του Αίαντα Καρποχωρίου, έκανε το 8Χ8 και αύξησε τη δοαφορά στο +5 από το δεύτερο Νέο Ικόνιο.

Πριν την αναμέτρηση ο ΑΟΣ βράβευσε τον παλαίμαχο παίκτη της ομάδας, Νώντα Αθανασόπουλο.

Η ενημέρωση του ΑΟΣ:

"Μετά από αρκετό καιρό διακοπής του πρωταθλήματος, η ομάδα μας μπήκε δυνατά για το νέο έτος. Επιβλήθηκε με σκορ 6-0 του Αίαντα Καρποχωρίου.

Τα γκολ πέτυχαν οι Γκατζίκης Γιώργος, Κάκος Κώστας, Μαντέλας Αχιλλέας, Σμέτης Βασίλης, Μπαζιάνας Γιάννης και Μανασής Βασίλης.

Επίσης πριν τον αγώνα σε ευχάριστο κλίμα, ο Χρήστος Μπατζιάς έδωσε τον λόγο στην Αντιδήμαρχο Καφάση Θώμη, που μας έκανε την τιμή μαζί με το ΔΣ της ομάδας μας, τον αρχηγό Γεώργιο Γκατζικη, αλλά και τον πρόεδρο παλαιμάχων Θύμιο Γρίβα να βραβεύσουμε τον παλαίμαχο παίχτη του ΑΟΣ Νώντα Αθανασόπουλο.

Όπου και μίλησε η Κυρία Αντιδήμαρχος με τα καλύτερα λόγια για τον Νώντα, για την πολύτιμη προσφορά του στο ποδόσφαιρο αλλά και φυσικά για την προσφορά του στην ομάδα της καρδιάς του, τον ΑΟΣ.

Επίσης ευχήθηκε τα καλύτερα στην ομάδα μας.

Σας ευχαριστούμε όλους όσους παραβρέθηκαν στο αγώνα αλλά και σε αυτήν την ιδιαίτερη στιγμή.

Ο ΑΟΣ δεν ξεχνά, θα έρθουν και άλλες βραβεύσεις παλαιμάχων παιχτών, ανθρώπων που πρέπει να ευχαριστούμε καθημερινά, γιατί χωρίς αυτούς δεν θα υπήρχαμε εμείς...

Καλή συνέχεια".

 

Pin It
b g2 epsk
 

Αποτελέσματα

Διαβάστε ακόμη...