Γ2 ΕΠΣΚ

 

katevas 2024 1139X350

 

Πενταπλό "χτύπημα" ο Αστροναύτης!

 
 
1
2
3
4
5
6
 

Ο Αστροναύτης Γελάνθης προχώρησε σε πενταπλό μεταγραφικό "χτύπημα" ενισχύοντας σημαντικά το ρόστερ του.

Η ανακοίνωση:

"Σε πενταπλό μεταγραφικό "χτύπημα" προχώρησε η διοίκηση του Α.Ο.ΓΕΛΑΝΘΗΣ ενισχύοντας το ρόστερ.

Επιστροφή Φώτη Δεληγιάννη μετά από 15 χρόνια ξανά στον Αστροναύτη Γελάνθης όπου αγωνίστηκε το 2008 είναι Κεντρικός αμυντικός Και στο παρελθόν αγωνιστήκε με την φανέλα του Α.Ο.ΦΙΛΥΡΑΣ - ΑΕΤΟΙ ΕΛΛΗΝΟΠΥΡΓΟΥ - Α.Σ.Μ ΚΑΡΑΪΣΚΆΚΗΣ.

Ο 29χρονος Κωνσταντίνος Αζακάς Κεντρικός αμυντικός όπου αγωνίστηκε με την φανέλα Α.Ε. ΜΟΥΖΑΚΙΟΥ και έχει παίξει στο πρωτάθλημα Ε.Π.Σ ΜΑΚΕΔΟΝΊΑΣ με Ιστορικές ομάδες - ΘΕΡΜΑΪΚΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ - ΗΡΑΚΛΗΣ ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΩΝ - Α.Ε. ΕΥΟΣΜΟΥ.

Ο Σωκράτης Τσιβόλας επιστρέφει στην ομάδα που τον ανέδειξε μετά από 4 χρόνια είναι ένας παίκτης πολύεργαλείο καθώς αγωνίζεται στη δεξιά πλάγια γραμμή Μπακ Χαφ & Στόπερ στο παρελθόν μέχρι πρότινος αγωνιζόταν με την φανέλα του Α.Σ.Μ. ΚΑΡΑΪΣΚΆΚΗΣ.

Επιστροφή 26 χρόνου Γιάννη Βλασόπουλο Ξανά στον Αστροναύτη Γελάνθης μετά από 9 χρόνια είναι παίκτης αριστερός Μπακ Χαφ και στο παρελθόν αγωνιστήκε με την φανέλα του Α.Ο. ΜΑΓΟΥΛΑΣ.

Τέλος μεταγραφή στα Γκολπόστ η "Πορτοκαλί" με Σάκη Ζουμπούρλη όπου τα τελευταία χρόνια αγωνιζότανε στο εξωτερικό συγκεκριμένα στη Γερμανία με την φανέλα της Otterberg - Gladbach & Α.Σ.Μ ΚΑΡΑΪΣΚΑΚΗΣ.

Σας καλωσορίζουμε στην ομάδα καλή ποδοσφαιρική Σεζόν με υγεία χωρίς τραυματισμούς!"

ΠΡOΕΔΡΟΣ ΑΣΤΡΟΝΑΥΤΗ ΓΕΛΑΝΘΗΣ

Γκούμας Θωμάς

 

Pin It
b g2 epsk
 

Αποτελέσματα

Διαβάστε ακόμη...