Γ2 ΕΠΣΚ

 

katevas 2024 1139X350

 

Πρεμιέρα με νίκη - ανατροπή για τον Αστροναύτη!

 
 
1
2
3
4
5
6
 

Με το δεξί ξεκίνησε τις υποχρεώσεις του στη Γ2 ΕΠΣΚ ο Αστροναύτης νικώντας στη Γελάνθη με ανατροπή (3-2) τον Ηρακλή Καρδ/λας.

Η ενημέρωση του Αστροναύτη Γελάνθης:

"Mε ιδανικό τρόπο ξεκίνησε τις αγωνιστικές του υποχρεώσεις ο ΑΣΤΡΟΝΑΥΤΗΣ ΓΕΛΑΝΘΗΣ που παρότι βρέθηκε να χάνει ανέβασε την απόδοση του, έπαιξε καλό ποδόσφαιρο, δημιούργησε αρκετές ευκαιρίες και κατάφερε να γυρίσει το ματς και να πάρει το τρίποντο με 3-2 απέναντι στον ΗΡΑΚΛΗ ΚΑΡΔΙΤΣΟΜΑΓΟΥΛΑΣ.

Μόλις στο 5ο λεπτό ο «ΠΑΝΑΓΟΣ» με κεφάλια δίνει προβάδισμα στο ΗΡΑΚΛΗΣ ΚΑΡΔΙΤΣΟΜΑΓΟΥΛΑΣ και κάνει το 0-1 όπου ήταν και το αποτέλεσμα Ημιχρόνου.

Στο δεύτερο ημίχρονο οι «ΑΣΤΡΟΝΑΥΤΕΣ» μπήκαν στο ματς θέλοντας να πετύχουν ένα γρήγορο γκολ. Στο 50' λεπτό με εξαιρετικό σουτ του «ΜΑΚΡΥΓΙΑΝΝΗ Π.» φέρνει το ματς σε ισορροπία κάνοντας το 1-1.

Με ανατροπή οι «ΑΣΤΡΟΝΑΥΤΕΣ» να φτάνουν στο διάστημα με το γκολ του «ΤΣΙΒΟΛΑ Γ.» στο 55ο λεπτό να κάνει το 2-1 με ασίστ του Μακρυγιάννη.

Πριν καλά καλά κοπάσουν οι πανηγυρισμοί στο 68' μπαίνει αλλαγή και σε 7 λεπτά βρίσκει δίχτυα με εξαιρετικό πλασέ στην δεξιά γωνία ο «ΑΓΓΕΛΗΣ Γ.» στο 75ο λεπτό έκανε το 3-1.

Ο «ΚΩΡΟΝΗΣ» στις καθυστερήσεις με πέναλτι για τον ΗΡΑΚΛΗ ΚΑΡΔΙΤΣΟΜΑΓΟΥΛΑΣ διαμόρφωσε το τελικό αποτέλεσμα 3-2".

 

Pin It
b g2 epsk
 

Αποτελέσματα

Διαβάστε ακόμη...