Κύπελλο ΕΠΣΚ

 

katevas 2024 1139X350

 

Και τώρα... Κύπελλο!

Η νίκη στο Μουζάκι αποτελεί παρελθόν για τον Αστέρα ο οποίος στρέφει πλέον την προσοχή του στην ρεβάνς Κυπέλλου με τον Ταυρωπό στο γήπεδο Συνοικίας Αγίου Νικολάου.

Η ενημέρωση του Αστέρα:

"Και τώρα... κύπελλο. Μετά την εκτός έδρας νίκη στο Μουζάκι για το πρωτάθλημα, η ομάδα μας στρέφει τώρα την προσοχή της στον επίσης σημαντικό θεσμό του κυπέλλου ερασιτεχνών Καρδίτσας, όπου καλείται να αντιμετωπίσει στον αγώνα ρεβάνς τον Ταυρωπο στην έδρα του.

Η απρόσμενη ήττα του πρώτου παιχνιδιού στην έδρα της ομάδας μας με σκορ 2-3 δεν αφήνει περιθώρια για κάτι άλλο από το να πιάσουν όλοι το 100% της απόδοσης τους και να πετύχει ο Αστέρας την πρόκριση στον τελικό της διοργάνωσης για μια ακόμη χρονιά.
Η μίνι προετοιμασία για το συγκεκριμένο ματς αρχίζει και τελειώνει αύριο με την προγραμματισμένη απογευματινή προπόνηση υπό τις οδηγίες των Καρακώστα - Μαργαρίτη.

Με δεδομένο το πολύ καλό κλίμα μετά τα τελευταία επιτυχημένα αποτελέσματα, όλοι είναι αποφασισμένοι να φέρουν εις πέρας ακόμη μια δύσκολη αποστολή.

Τέλος, η διοίκηση της ομάδας μας οφείλει να συγχαρεί και να ευχαριστήσει την ομάδα της Α. Ε. Μουζακίου για την άψογη φιλοξενία που παρείχε στην ομάδα μας στο μεταξύ μας παιχνίδι. Το ήθος και η συμπεριφορά των ανθρώπων της Μουζακιωτικης ομάδας κοσμούν το τοπικό ποδόσφαιρο και είναι παράδειγμα προς μίμηση".

 

Pin It
 
 
1
2
3
 

Διαβάστε ακόμη...

noshleia sto spiti cover

ilios