Γ' Εθνική

 

katevas 2024 1139X350

 

Αισιόδοξοι στον Ρήγα για παραμονή!

 
 
fytilis
70
stathis2
froutogeuseis
28
tantos_rizos
 

Ο πρόεδρος της του Ρήγα Φεραίου, Γιάννης Μπαλαμώτης, αναφέρθηκε στην απόφαση της ΕΠΟ, σχετικά με την ένσταση κατά της Θήβας.

Ο ισχυρός άνδρας της ομάδας του Βελεστίνου, μιλώντας στην εφημερίδα "ΘΕΣΣΑΛΙΑ", τόνισε πως μετά την απόφαση αυτή, η διοίκηση του Ρήγα έχει ξεκινήσει τις διαδικασίες ώστε να πάρει το τρίποντο και να παραμείνει στην κατηγορία, καθώς αναφέρεται πως ο ΑΟ Θήβα χάνει στα "χαρτιά" το πρώτο επίσημο παιχνίδι.

Αναλυτικά, ο κ. Μπαλαμώτης δήλωσε:

"Η απόφαση της Πειθαρχικής Επιτροπής της ΕΠΟ αποτελεί μία πρώτη δικαίωση για τον Ρήγα Φεραίο και μας κάνει να αισιοδοξούμε ότι η ομάδα μας θα παραμείνει στη Γ’ Εθνική. Η παράβαση του Α.Ο. Θήβα ήταν ξεκάθαρη, όπως ξεκάθαρη είναι και η τιμωρία που προβλέπεται από τον ΚΑΠ.

Ωστόσο, δεν εφησυχάζουμε. Το νομικό μας επιτελείο σε συνεργασία με την ΕΠΣΘ κάνει όλες τις απαραίτητες κινήσεις προκειμένου να μας δοθεί το «τρίποντο» από το παιχνίδι της τελευταίας αγωνιστικής. Επίσης, παρακολουθούμε και το αν θα κάνει έφεση ο Α.Ο. Θήβα. Είμαστε έτοιμοι για κάθε ενδεχόμενο, έχοντας ακλόνητη πίστη για την τελική δικαίωση".

 

Pin It

Διαβάστε ακόμη...