Γ' Εθνική

 

katevas 2024 1139X350

 

Τον "έσωσε" η ...πανδημία!

 
 
fytilis
70
stathis2
froutogeuseis
28
tantos_rizos
 

Έχει χρώματα και αυτός κιτρινόμαυρα. Ο ΟΡΦΕΑΣ ΞΑΝΘΗΣ ιδρύθηκε το 1903, διαλύθηκε λίγο αργότερα, επανήλθε το 1908.

Παρά την μακρόχρονη παρουσία του στο Ελληνικό Ποδόσφαιρο δεν έχει να επιδείξει τίποτα σημαντικό. Κάποια αξιόλογη διάκριση.

Πέρυσι «σώθηκε» στην κυριολεξία λόγω ...πανδημίας. Όταν προέκυψε η «καραντίνα» ήταν στις θέσεις του υποβιβασμού. Και όμως δεν άλλαξε τίποτα από πέρυσι.

Το ίδιο ρόστερ, ο ίδιος προπονητής. Τελικά η ομοιογένεια παίζει τον ρόλο της γιατί τουλάχιστον ο «κορμός» είναι αρκετά χρόνια μαζί.

Φέτος στον πρώτο όμιλο της Γ' ΕΘΝΙΚΗΣ ο ΗΡΑΚΛΗΣ ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΩΝ ήταν το ακλόνητο φαβορί. Όμως τελικά τερμάτισε πίσω από την ομάδα που παρουσίασε εντελώς διαφορετικό αγωνιστικό πρόσωπο και έκοψε πρώτη το νήμα.

Με κορυφαίο σκόρερ τον Αλέξανδρο Μελισσόπουλο ο οποίος βέβαια ξεχώρισε με μόλις 6 γκολ, αφού στην ομάδα αυτή το σκοράρισμα μοιράζεται.

Ένα άλλο «μυστικό» της φετινής επιτυχίας είναι το γεγονός ότι κατά την διάρκεια της διακοπής δεν ...χαλάρωσε, με τους ντόπιους παίκτες να προπονούνται έστω και κατά ...τετράδες.

Έτσι διατήρησε την καλή της φυσική κατάσταση αλλά και τον αγωνιστικό ρυθμό έστω και χωρίς επίσημα ματς. Η άμυνα της είναι το «ευαίσθητο» σημείο της αφού ελάχιστες φορές κράτησε το «μηδέν» ενώ δέχθηκε γκολ ακόμη και από τις ομάδες που υποβιβάστηκαν.

Όλη η δύναμη της είναι μεσοεπιθετικά. Ο Μπάμπης Χατζημεστής ιδιοκτήτης Ζαχαροπλαστείου είναι προπονητής, Πρόεδρος και γενικά κινεί όλα τα νήματα.

Αναμφίβολα με ένα τέτοια μπάτζετ η επιτυχία είναι σημαντική αλλά, όπως και ο ίδιος έχει δηλώσει η ομάδα του έχει κάνει υπέρβαση.

 

Pin It

Διαβάστε ακόμη...

noshleia sto spiti cover

ilios

magoula

438137502 1419981171987913 1526957728933201061 n