Γ' Εθνική

 

katevas 2024 1139X350

 

Ανακοίνωσε Ευθυμιάδη ο Ολυμπιακός Βόλου!

 
 
fytilis
70
stathis2
froutogeuseis
28
tantos_rizos
 

Με τη φανέλα του Ολυμπιακού Βόλου θα αγωνίζεται τη νέα σεζόν ο Γρηγόρης Ευθυμιάδης, όπως έγινε γνωστό την Πέμπτη (1/9).

Ο 25χρονος μεσοεπιθετικός «κουβαλά» αρκετές εμπειρίες από το πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής, γεγονός που έπαιξε τον ρόλο του για την έκβαση της υπόθεσης.

Η ανακοίνωση:

"Στην οικογένεια του Ολυμπιακού Βόλου εισήλθε σήμερα ο Γρηγόρης Ευθυμιάδης. Ο 25χρονος μεσοεπιθετικός – γεννήθηκε στις 9 Οκτωβρίου 1991- και είναι γνώστης της Γ' Εθνικής κατηγορίας, ωστόσο έχει στο ενεργητικό του πολλές συμμετοχές και στη Football League.

Ξεκίνησε την καριέρα του από την Ακαδημία «Μπέμπηδες 2000» του Παναγιώτη Κερμανίδη, για να βρεθεί στη συνέχεια στους Ερασιτέχνες του ΠΑΟΚ.

Το 2009 έγινε επαγγελματίας κι έκανε ντεμπούτο με τον «δικέφαλο του Βορρά» στη Super League, σε ντέρμπι με τον Άρη. Παραχωρήθηκε δανεικός σε Αναγέννηση Γιαννιτσών και Απόλλωνα Καλαμαριάς και στη συνέχεια έπαιξε σε Οδυσσέα Κορδελιού, Ορφέα Ελευθερούπολης και Ζάκυνθο. Συμμετείχε στην ομάδα του Κισσαμικού για έξι μήνες κι έπειτα εντάχθηκε στον Παναργειακό.

Ο Γρηγόρης Ευθυμιάδης συμφώνησε σε όλα με τη Διοικούσα Επιτροπή Ποδοσφαίρου και από σήμερα θα ενταχθεί στο ρόστερ της ομάδας.

Καλή επιτυχία Γρηγόρη!"

 

Pin It

Διαβάστε ακόμη...

noshleia sto spiti cover

ilios