Γ' Εθνική

 

katevas 2024 1139X350

 

Ανακοίνωσε Μούκαμ ο Ολυμπιακός Βόλου!

 
 
fytilis
70
stathis2
froutogeuseis
28
tantos_rizos
 

Τη μεταγραφική του ενίσχυση ξεκίνησε και επίσημα ο Ολυμπιακός Βόλου, καθώς ανακοίνωσε την απόκτηση του Ερβέν Μούκαμ.

Ο 22χρονος Καμερουνέζος με γαλλική υπηκοότητα τις τελευταίες δύο χρονιές αγωνιζόταν με τη φανέλα του Αστέρα Τρίπολης, με τον οποίο είχε 3 γκολ σε 25 συμμετοχές.

Αναλυτικά η σχετική ανακοίνωση:

"Η Διοικούσα Επιτροπή Ποδοσφαίρου του Α.Σ. Ολυμπιακός Βόλου 1937 ανακοινώνει την έλευση του επιθετικού Ερβέν Μούκαμ στην ομάδα.

Ο Ερβέν Μούκαμ, Καμερουνέζος με Γαλλική υπηκοότητα, γεννήθηκε στις 20 Μαΐου 1994 και έχει συμμετάσχει στην Κ16 και Κ 17 της Εθνικής Γαλλίας, αλλά και στην FC Metz (33 συμμετοχές και 2 γκολ), ενώ τα δύο τελευταία χρόνια αγωνίζονταν στον Αστέρα Τρίπολης (25 συμμετοχές και 3 γκολ).

Με τη φανέλα του Αστέρα Τρίπολης έγινε γνωστός στο ποδοσφαιρικό γίγνεσθαι της χώρας και η εξαιρετική του εμφάνιση πέρυσι στο Κύπελλο κόντρα στην ΑΕΛ, συζητήθηκε απ' όλους.
Ο 22χρονος εξτρέμ το καλοκαίρι είχε γίνει στόχος πολλών ομάδων της Super League και της Football League, εξαιτίας της τεχνικής του κατάρτισης, της δύναμης αλλά και της μαχητικότητάς του.

Ο Ερβέν Μούκαμ υποβλήθηκε στις απαραίτητες ιατρικές και εργομετρικές εξετάσεις και ήδη έχει ξεκινήσει να προπονείται με την ομάδα του Ολυμπιακού Βόλου. Η επίσημη ένταξή του στο ρόστερ, θα πραγματοποιηθεί την 1η Ιανουαρίου 2017.

Η Διοικούσα Επιτροπή Ποδοσφαίρου του Α.Σ. Ολυμπιακός Βόλου 1937 τον καλωσορίζει στην οικογένειά της και του εύχεται πολλές επιτυχίες!"

Pin It

Διαβάστε ακόμη...

PALAMAS XOROS 2024