Γ' Εθνική

 

katevas 2024 1139X350

 

Αποχώρηση Παπαγεωργίου από Μαύρους Αετούς!

 
 
fytilis
70
stathis2
froutogeuseis
28
tantos_rizos
 

Απόλυτα επιτυχημένη θεωρείται η φετινή σεζόν για τους Μαύρους Αετούς Ελευθεροχωρίου, οι οποίοι κατάφεραν παρότι νεοφώτιστοι να παραμείνουν στη Γ' Εθνική.

Ωστόσο, μετά το φινάλε των αγωνιστικών υποχρεώσεων της ομάδας ο Μάκης Παπαγεωργίου ενημέρωσε πως αποχωρεί από το Δ.Σ. για επαγγελματικούς και προσωπικούς λόγους, ενώ έκανε λόγο για υπέρβαση στη φετινή σεζόν.

Αναλυτικά τα όσα ανέφερε:

"Κλείσαμε μία ποδοσφαιρική χρονιά με επιτυχία, κάναμε το όνειρο μας πραγματικότητα, ανεβήκαμε και σωθήκαμε στην Γ’ Εθνική κατηγορία, από τα αλώνια της Γ’ Ερασιτεχνικής στα σαλόνια της Γ’ Εθνικής.

Με τους Μαύρους Αετούς κάναμε την υπέρβαση για αυτό το μικρό χωριό το Ελευθεροχώρι το οποίο κοίταξε στα μάτια τις ιστορικές ομάδες του ομίλου όπως ο Ολυμπιακός Βόλου, η Νίκη Βόλου, ο Απόλλων Λάρισας, και ο Καραισκάκης, δημιουργώντας ισχυρή έδρα και κάνοντας τες να νιώθουν ότι παίζουν με έναν δυνατό αντίπαλο, ισάξιο των ιστοριών τους.

Όλα αυτά τα χρόνια στην ομάδα, με τις συνεχόμενες επιτυχίες, τις γρήγορες ανόδους αλλά και την φετινή παραμονή υπήρχε μία οικογένεια η οποία ήταν πάντα δυνατή, ενωμένη και αγαπημένη, η οικογένεια των Μαύρων Αετών. Πιστεύω ότι η ομόνοια και η ειλικρίνεια μεταξύ Διοίκησης και ποδοσφαιριστών είναι μία συνταγή επιτυχίας που θα πρέπει να την εφαρμόζουν όλες οι ομάδες αν θέλουν να βρίσκονται στον δρόμο των επιτυχιών όπως οι Μαύροι Αετοί.

Όμως πάντα υπάρχουν οι αστάθμητοι παράγοντες που αλλάζουν τα δεδομένα μας κατά καιρούς. Έτσι λοιπόν για αστάθμητους επαγγελματικούς και προσωπικούς λόγους αποχωρώ από την Διοίκηση των Μαύρων Αετών χωρίς να θέλω να επηρεάσω την ομάδα και την από εδώ και πέρα πορεία τους που πιστεύω πως θα είναι ανάλογη και καλύτερη της μέχρι τώρα πορείας.

Την απόφαση μου αυτή θα την καταθέσω και στα μέλη της επερχόμενης Γενικής Συνέλευσης που ανακοινώθηκε το αμέσως επόμενο διάστημα έτσι ώστε να αναδειχθεί αμέσως καινούργιος Πρόεδρος και Δ.Σ για να τρέξουν την ομάδα την νέα σεζόν. Θα είμαι δίπλα στο νέο Δ.Σ και θα προσφέρω όσο περισσότερο μπορώ.

Να ευχαριστήσω όλους τους ποδοσφαιριστές, προπονητές, φροντιστές που συνεργάστηκα αυτά τα χρόνια αλλά και όλους τους χορηγούς και διάφορους φορείς που μας βοήθησαν για να πετύχουμε όλα αυτά.

Επίσης να ευχαριστήσω όλα τα μέλη που περάσανε από την διοίκηση και ειδικότερα τους δύο ανθρώπους που μαζί κάναμε πραγματικότητα την υπέρβαση για αυτό το μικρό χωριό να αγωνίζεται αλλά και να παραμένει στην Γ’ Εθνική, τον Στέφανο Μαράβα και τον Σωτήρη Αγγέλη οι οποίοι είναι από τους σημαντικότερους συντελεστές αυτής της ομάδας.

Κλείνοντας θα ήθελα να ευχηθώ στους Μαύρους Αετούς να συνεχίσουν να είναι μία οικογένεια και να είναι σίγουροι ότι οι επιτυχίες θα είναι δικές τους".

 

Pin It

Διαβάστε ακόμη...

PALAMAS XOROS 2024