Κύπελλο

 

katevas 2024 1139X350

 

Φαβορί και αουτσάιντερ...

 
 
fytilis
70
stathis2
froutogeuseis
28
tantos_rizos
 

Ο θεσμός του Κυπέλλου σε όλες τις προηγμένες Ποδοσφαιρικές χώρες είναι μία γιορτή περισσότερο από όλους σε Ισπανία και Γαλλία που παίζουν όλοι εναντίον όλων.

Ακόμη και οι Ερασιτεχνικές ομάδες έχουν δικαίωμα στο «όνειρο». Στην Ελλάδα δυστυχώς έρχεται σε δεύτερη μοίρα μετά το Πρωτάθλημα και ίσως το μοναδικό ματς που έχει κάποια αξία και τραβάει πάνω του όλα τα «φώτα» της δημοσιότητας είναι ο ΤΕΛΙΚΟΣ.

Για αυτόν λοιπόν ξεκινάνε την προσπάθεια σήμερα οι 4 «μονομάχοι». Πρώτα στο ΔΑΚ ΛΑΜΙΑΣ [6.30ΜΜ] η γηπεδούχος ομάδα που έχει παράδοση επιτυχιών και μάλιστα με αποκλεισμό σημαντικών αντιπάλων όπως ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ, θα υποδεχθεί ίσως την πιο φορμαρισμένη αυτή την περίοδο, τον ΠΑΟΚ. Ο οποίος κόντρα στους Ερυθρόλευκους στο ντέρμπι της Τούμπας ήταν «καταιγιστικός» στην αρχή, σταθερά καλός στην συνέχεια και από ατυχία και ...Πασχαλάκη δεν πήρε το τρίποντο.

Λογικά, σήμερα δεν θα έχει πρόβλημα, γιατί η ΛΑΜΙΑ όσο και αν θεωρεί πρόκληση το ματς αυτό το «μυαλό της» είναι σίγουρα στην παραμονή. Στο τελευταίο ματς με τον ΠΑΟ στάθηκε πολύ καλά και θα μπορούσε να πάρει κάτι αν δεν υπήρχε η αποβολή του Στάνκο.

Έχει κάποια προβλήματα ο Λουτσέσκου αλλά η ποιότητα των φιλοξενούμενων δεν μπορεί παρά να τους χαρακτηρίσει φαβορί. Δύο ώρες αργότερα ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ «δοκιμάζεται» στον εμβληματικό γήπεδο «της Αγιάς Σοφιάς» κόντρα σε μία ΑΕΚ η οποία μέχρι τώρα έχει «κλέψει» την παράσταση.

Με σταθερά καλή απόδοση από την πρώτη κιόλας αγωνιστική έναν προπονητή πολύ επιδραστικό και με ρόστερ που διαθέτει ποιότητα αλλά και «ποσότητα». Έχει καλές επιστροφές ο Αλμέιδα και σίγουρα δεν θέλει να χάσει αυτή την ευκαιρία στην έδρα του.

Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ που προβληματίζει με την απόδοση του, έστω και αν ο Μίτσελ φάνηκε να «συμμαζεύει» λίγο τα πράγματα, πήρε έναν πολύτιμο πόντο στην Τούμπα, χωρίς να τον αξίζει.

Θα παραταχθεί μάλιστα χωρίς τους δύο καλύτερους του παίκτες Χάμες και Ίνμπεομ και αυτό τον καθιστά ακόμη μεγαλύτερο αουτσάιντερ. Πόσο να αντέξει αυτή η φανέλα και η ιστορία;

 

Pin It

Διαβάστε ακόμη...

noshleia sto spiti cover

ilios