Σταυρό-λεξο

 

katevas 2024 1139X350

 

Σταυρό-λεξο!

 
 
23
gkioulekas pavlos
korokidas e n
dimiourgia
54
kaminioti 

«Κατώτερος»

Πιο εύκολα απ’ ότι ίσως κι ο ίδιος πίστευε πήρε το ντέρμπι κορυφής της Α1 ΕΠΣΚ, ο Αστέρας. Οι “ερυθρόλευκοι” του Κώστα Γιαννέλου στην πανίσχυρη έδρας τους υπέταξαν και τον ΑΟ Κρανέας, ο οποίος σε ένα τόσο σημαντικό παιχνίδι παρουσιάστηκε ΚΑΤΩΤΕΡΟΣ των περιστάσεων!

«Πρωτιά»

Μπορεί το πρωτάθλημα της Α’ ΕΠΣΚ, να βρίσκεται στην 11η αγωνιστική, ωστόσο ο Απόλλων Μακρυχωρίου έχει ήδη πάρει σαφέστατο προβάδισμα για την ΠΡΩΤΙΑ στην κανονική διάρκεια της σεζόν. Βρίσκεται στο +4 από τη Δόξα Μητρόπολης (βασική αντίπαλος για τον τίτλο) και την έχει εντός στον δεύτερο γύρο. Θα πρέπει να… αυτοκτονήσουν οι “κυανόλευκοι” για να πέσουν από την κορυφή.

«Υπόθεση»

Την πρώτη νίκη (2-1) στο φετινό πρωτάθλημα της Α1 ΕΠΣΚ, σημείωσε η ΑΠΟΚ κόντρα στον Άρη Καρδίτσας με τον οποίο έχουν κοινό στόχο, την παραμονή. Η νίκη αυτή της ομάδας του Νώντα Καμινιώτη ήταν οικογενειακή ΥΠΟΘΕΣΗ , καθώς τα δύο τέρματα σημείωσαν τα αδέρφια, Σέφης και Βασίλης Κόκκαλης.

«Κάστρο»

Χωρίς να… βγάλει μάτια με την απόδοσή της η Αναγέννηση, πήρε αυτό που ήθελε ξεφεύγοντας ακόμη περισσότερο από τα χαμηλά στρώματα. Το θετικό για τους “κιτρινόμαυρους” είναι πως έχουν κάνει από την αρχή φέτος το ΔΑΚ… “ΚΑΣΤΡΟ”, μετρώντας 3 αγώνες αήττητοι (2 νίκες – 1 ισοπαλία) Αν συνεχίσουν έτσι, δεν θα έχουν θέμα σωτηρίας…

«Ανόητη»

Αρκετά καλός παρουσιάστηκε και στην Ιτέα ο ΑΟ Σελλάνων. Οι “κυανόλευκοι” πήραν έναν πολύ σημαντικό βαθμό σε μια δύσκολη έδρα. Μάλιστα, θα μπορούσαν ακόμη και τη νίκη αν ο Μπλατσέρης δεν δεχόταν την ΑΝΟΗΤΗ αποβολή. Όπως και να’ χει πάντως ήταν ένα αποτέλεσμα απόλυτα θετικό.

«Ενίσχυση»

Το Καρδιτσιώτικο μπάσκετ ζει αναμφίβολα ονειρικές στιγμές, με τη συμμετοχή του ΑΣΚ στην Α2 και των Τιτάνων στη Β’ Εθνική. Σίγουρα οι κατηγορίες είναι δύσκολες και το επίπεδο υψηλό. Οι ομάδες μας μπορεί να μην έχουν ξεκινήσει θετικά, ωστόσο με την κατάλληλη ΕΝΙΣΧΥΣΗ τον Γενάρη μπορούν να παλέψουν την παραμονή τους!

«Ανατροπή»

Τι κι αν βρέθηκε πίσω στο σκορ στο ημίχρονο και μάλιστα απέναντι στον δυνατό Σώκρατες… Η ΑΕ Λεονταρίου, πήρε ένα τεράστιο διπλό με ΑΝΑΤΡΟΠΗ μέσα στο Βιολογικό. Έτσι, ο στόχος της 4άδας που έθεσαν εξ’ αρχής οι “κιτρινόμαυροι” φαίνεται πλέον αρκετά ορατός…

«Αριστερό»

Ένα από τα ομορφότερα γκολ της καριέρας του σημείωσε ο Δήμος Τζέκος, ανοίγοντας τον δρόμο για τη νίκη της ΑΣΑ επί του Απόλλωνα Λάρισας. Μάλιστα, όπως ο ίδιος δήλωσε τέτοιο τέρμα με το ΑΡΙΣΤΕΡΟ πόδι, δεν θυμάται να έχει σημειώσει ξανά.

«Πλάτες»

Ο Τάσος Κανιούρας είναι από τους ελάχιστους έμπειρους που παρέμειναν στην ΑΕ Μουζακίου τη φετινή σεζόν. Μάλιστα, ο Κρανιώτης επιθετικός πήρε στις ΠΛΑΤΕΣ του τους “κιτρινόμαυρους” και σημειώνοντας χατ τρικ, μέσα στο Φύλλο, την οδήγησε εκ του ασφαλούς στο πρώτο τρίποντο!

«Κατάντια»

Είναι ΚΑΤΑΝΤΙΑ για το Βολιώτικο ποδόσφαιρο να παρουσιάζουν τέτοια άσχημη εικόνα τα δύο ιστορικές σωματεία, Ολυμπιακός και Νίκη. Οι “ερυθρόλευκοι” έχασαν στο Δίστομο και οι “κυανόλευκοι” εντός έδρας από τον Αλμυρό! Κι όλα αυτά τη στιγμή που η τρίτη ομάδα της πόλης ο ΝΠΣ, φαίνεται πως αποτελεί την ανερχόμενη δύναμη.

 

Pin It

Διαβάστε ακόμη...

PALAMAS XOROS 2024