Σταυρό-λεξο

 

katevas 2024 1139X350

 

Σταυρό-λεξο!

 
 
23
gkioulekas pavlos
korokidas e n
dimiourgia
54
kaminioti 

«Τεράστιο»

Η Αναγέννηση κατάφερε για ακόμη μια φορά να εκμεταλλευτεί τον παράγοντα έδρα, νικώντας αυτή τη φορά τον Αιγινιακό. Οι “κιτρινόμαυροι”  κυριάρχησαν στις προσωπικές μονομαχίες και χωρίς να κινδυνεύσουν πήραν αυτό που ήθελαν. Ήταν ένα ΤΕΡΑΣΤΙΟ τρίποντο κόντρα σε ένα αντίπαλο που έχει ακριβώς τον ίδιο στόχο.

«Αφιερωμένο»

Ο Δήμος Τζέκος αποτελεί εκ των παλαιότερων στην ΑΣΑ. Και στο παιχνίδι με το Αιγίνιο, ο έμπειρος επιθετικός κατέθεσε… ψυχή. Πέτυχε το πρώτο γκολ βγάζοντας από το αδιέξοδο την ομάδα του. Μάλιστα, αυτό ήταν ΑΦΙΕΡΩΜΕΝΟ στο νέο μέλος που η σύζυγός του θα φέρει στον κόσμο σε λίγους μήνες…

«Γκέλα»

Ο ΑΟ Κρανέας με πολύ κόπο έφτασε στην κορυφή. Το περασμένο Σάββατο (20/1) υπέπεσε σε… ΓΚΕΛΑ ολκής παραχωρώντας εντός έδρας ισοπαλία στον ουραγό Βλοχό και πλέον είδε τον Αστέρα να τον προσπερνά. Βέβαια, η απρόβλεπτη Α1 έχει ακόμη πολύ μακρύ δρόμο…

«Τελικός»

Η αντεπίθεση στο 4ο δεκάλεπτο δεν στάθηκε ικανή για να αποδράσει ο ΑΣΚ με το ροζ φύλλο αγώνα από τη Λευκάδα. Κρατά την εμφάνιση και πλέον θα τα δώσει όλα στον… ΤΕΛΙΚΟ με τον Δούκα το ερχόμενο Σάββατο (22/1). Ίσως το πιο καθοριστικό ματς μέχρι σήμερα…

«Μεταγραφές»

Στον Ταυρωπός οι διοικούντες είναι αποφασισμένοι να οδηγήσουν την ιστορική ομάδα στα play off. Για τον λόγο αυτό προχώρησαν σε σημαντικές ΜΕΤΕΓΡΑΦΕΣ. Μάλιστα, στη δύσκολη έδρα της Μαυραϊκής, οι νέοι απέδειξαν ότι μπορούν να σηκώσουν τους “πορτοκαλί” στις πλάτες τους. Ένας εξ’ αυτών, ο Βαγγέλης Παπαευαγγέλου, έκανε ντεμπούτο με γκολ, που συνδυάστηκε με σούπερ διπλό.

«Ποιότητα»

Το πρωτάθλημα της Football League πλησιάζει στο φινάλε του πρώτου γύρου και ήδη έχουμε σχηματισμένη μια εικόνα. Αφενός η ΠΟΙΟΤΗΤΑ είναι σαφέστατα κατώτερη από το περσινό. Αφετέρου, αρκετές ομάδες παρότι έριξαν χρήματα, βλέπουν να πηγαίνουν στον κάλαθο των αχρήστων!

«Φαβορί»

Ο Αστέρας Δοασοχωρίου ήταν ο μεγάλος νικητής στο ντέρμπι με αντίπαλο τον ΑΣ Αναγέννηση. Η ομάδα του Θύμιου Κόκκαλη βρίσκεται στο -1 από τον Αετό Καλλιφωνίου έχοντας δύο ματς λιγότερα. Με την εικόνα μάλιστα που παρουσιάζει δείχνει πως είναι το ακλόνητο ΦΑΒΟΡΙ για τον τίτλο – άνοδο!

«Χαρακτήρα»

Μπορεί το ρόστερ του Ατρόμητο να μην γεμίζει σε πολλούς το μάτι. Παρ’ όλα αυτά η ομάδα του Λάμπρου Καλογεράκη δείχνει… ΧΑΡΑΚΤΗΡΑ. Το τεράστιο διπλό στο Μάρκο επί της φορμαρισμένης Δόξας ήταν μια μικρή απόδειξη. Πλέον οι “πράσινοι” καλοβλέπουν και την 2η θέση (βρίσκονται στο -3) η οποία πριν λίγες εβδομάδες έμοιαζε απαγορευτική…

«Εξαιρετικός»

Η Θύελλα Ριζοβουνίου σημείωσε μια σπουδαία νίκη επί του Γεωργικού και μάλιστα με ανατροπή. Σε αυτή την επιτυχία συνετέλεσε τα μέγιστα ο Μάκης Λάκκιας, ο οποίος ήταν απλά ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΟΣ απέναντι στην ομάδα της γενέτειράς του! Οι “πράσινοι” πλέον διατηρούν ελπίδες ακόμη και για κορυφή!

«Μάχη»

Αν υποθέσουμε πως οι Απόλλωνας, Μητρόπολη και Ατρόμητος έχουν ουσιαστικά “κλειδώσει” τη συμμετοχή τους στα play off, πέντε ομάδες ακόμη αναμένεται να δώσουν ομηρική ΜΑΧΗ για το ένα εισιτήριο που απομένει. Αγναντερό, ΑΕ Λεονταρίου, ΑΟ Μυρίνης, Δόξα Μάρκου και Διγενής, βρίσκονται σε απόσταση 3 (!) βαθμών μεταξύ τους  και ο Θεός… βοηθός.

 

Pin It

Διαβάστε ακόμη...

PALAMAS XOROS 2024