Σταυρό-λεξο

 

katevas 2024 1139X350

 

Σταυρό-λεξο!

 
 
23
gkioulekas pavlos
korokidas e n
dimiourgia
54
kaminioti 

«Σπεσιαλίστας»

Ο Αντώνης Παππάς του Αίαντα Μαραθέας έχει εξελιχθεί σε ΣΠΕΣΙΑΛΙΣΤΑΣ, καθώς αναλαμβάνει τις εκτελέσεις πέναλτι της ομάδας τους. Δίκαια εδώ που τα λέμε καθώς είναι ιδιαίτερα εύστοχος. Όπως φαίνεται οδεύει στα… χνάρια του Ροζέριο Σένι, παλαίμαχου Βραζιλιάνου κίπερ της Σάο Πάολο!

«Βαρόμετρο»

Δύο παιχνίδια μετρά με τη φανέλα της Νίκη Καμινάδων ο Γκόβαρης και έχει πετύχει ισάριθμα τέρματα. Η παρουσία του στους “βυσσινί” αποτελεί ΒΑΡΟΜΕΤΡΟ. Ήδη έχει δώσει άλλον αέρα στη μεσαία γραμμή της ομάδας του. Ο Βασίλης Ανυφαντάκος βλέπει κάθε αγωνιστική που περνά να δικαιώνεται για την επιλογή του. Ούτως ή άλλος γνωρίζει όσο λίγοι τον έμπειρο μέσο.

«Γουρλής»

Την πόλη μας επισκέφθηκε για ένα διήμερο ο Υφυπουργός Αθλητισμού. Μάλιστα, παρακολούθησε για ένα ημίχρονο την αναμέτρηση του ΑΣΚ κόντρα στον Αρκαδικό που συνδυάστηκε με εμφατική νίκη για τους “κυανόλευκους”. Αν είναι τόσο ΓΟΥΡΛΗΣ ο κ. Βασιλειάδης, καλό είναι να έρχεται πιο συχνά στα μέρη μας.

«Ντέρμπι»

Δεν βλέπεται ο φετινός Ολυμπιακός! Έχασε στην έδρα του δύο πολύτιμους πόντους από τον ψυχωμένο ΠΑΟ των χιλίων προβλημάτων που αγωνίστηκε για περίπου μισή ώρα με παίκτη λιγότερο. Με βάση την εικόνα που παρουσιάζουν οι “ερυθρόλευκοι” δεν αξίζουν κάτι παραπάνω από την 4η θέση στην οποία βρίσκονται αυτή τη στιγμή. Άλλωστε, μετρά σε 7 ΝΤΕΡΜΠΙ μόλις μια νίκη (ΠΑΟΚ εντός)!

«Κομβικό»

Ένα αρνητικό σερί 5 ηττών μετρά η ΑΣΑ μετά το εις βάρος της 1-0 από τον ΟΦΗ. Βέβαια, το πρόγραμμα ήταν ιδιαίτερα δύσκολο τις τελευταίες εβδομάδες. Ο κίνδυνος του υποβιβασμού πάντως παραμένει ορατός. Έτσι το ματς της Τετάρτης (7/3, 15:00) στο Αίγιο είναι άκρως… ΚΟΜΒΙΚΟ.

«Ελεύθερα»

Η ΑΣΑ κόντρα στον ΟΦΗ πραγματοποίησε ένα εξαιρετικό δεύτερο ημίχρονο, ίσως το καλύτερο φετινό σε ματς μακριά από την Καρδίτσα. Κι όλα αυτά γιατί βγήκε από το… καβούκι της έπαιξε ΕΛΕΥΘΕΡΑ, βάζοντας δύσκολα στους Κρητικούς με αποκορύφωμα το δοκάρι του Κονέ. Πάντως, αν η ομάδα παίξει με αυτό τον τρόπο στη συνέχεια, είναι θέμα χρόνου να φέρει και το πρώτο διπλό…

«Πολυτέλεια»

Ένα πολύτιμο διπλό στην Οιχαλία πήρε ο ΑΟ Σελλάνων κάνοντας ακόμη ένα βήμα για την παραμονή του. Το γκολ της νίκης σημείωσε… ποιος άλλος; ο συνήθης ύποπτος Αλέξα Βουκομάνοβιτς. Ο επιθετικός των “κυανόλευκων” έφτασε αισίως τα 7 τέρματα και οδηγεί εκ τους ασφαλούς την ομάδα του προς τον στόχο. Άλλωστε, ο Σέρβος κατά την ταπεινή μου άποψη αποτελεί ΠΟΛΥΤΕΛΕΙΑ για τον ΑΟΣ αλλά και γενικά για την κατηγορία…

«Ιστορία»

Την εντυπωσιακή του πορεία στο πρωτάθλημα της Α2 ΕΣΚΑΘ (2ος όμιλος) συνεχίζει ο ΓΣ Μουζακίου Πασιαλής. Οι “κιτρινόμαυροι” πήραν το ντέρμπι με την Ελασσόνα κάνοντας το 17-0. Ο ΓΣΜ γράφει ΙΣΤΟΡΙΑ καθώς έχει ήδη πετύχει ένα από τα μεγαλύτερα ρεκόρ σε πρωταθλήματα ΕΣΚΑΘ.

«Κόλπο»

Στο ΚΟΛΠΟ της 2ης θέσης μπήκε ο Ατρόμητος μετά τη νίκη του στο ντέρμπι της 23ης αγωνιστικής της Α’ ΕΠΣΚ, με αντίπαλο τη Μητρόπολη. Η ομάδα του Καλογεράκη βρίσκεται στο -5 και όλα είναι πιθανά μέχρι τη λήξη της κανονικής διάρκειας. Το κίνητρο είναι σημαντικό καθώς το καλό πλασάρισμα δίνει και αβάντα βαθμών ενόψει play off.

«Χρυσό»

Οι φίλοι της νεοφώτιστης Δόξας Μάρκου έπρεπε να περιμένουν μέχρι το 91’ για να πανηγυρίσουν το “χρυσό” γκολ του Σωτήρη Μπαντή που χάρισε την πολύτιμη νίκη στην ομάδα τους. Ήταν ένα τρίποντο… 4άδας, καθώς οι “μαυραετοί” έχουν το πιο βατό πρόγραμμα σε σχέση με τους διώκτες τους.

 

Pin It

Διαβάστε ακόμη...

PALAMAS XOROS 2024