Σταυρό-λεξο

 

katevas 2024 1139X350

 

Σταυρό-λεξο!

 
 
23
gkioulekas pavlos
korokidas e n
dimiourgia
54
kaminioti 

«Φωτιά»

Η Δόξα Μητρόπολης πήρε το ντέρμπι με τα Σέλλανα, βάζοντας… ΦΩΤΙΑ στην υπόθεση τίτλο. Οι “κιτρινόμαυροι” έπαιζαν τα ρέστα τους και παρότι έμειναν πίσω στο σκορ νίκησαν με ανατροπή. Αύριο (16/5) οι δύο ομάδες αναμένεται να δώσουν νέα μάχη, αυτή τη φορά στο Προάστιο. Μια συνάντηση που μπορεί να κρίνει πολλά, αλλά και… τίποτα!

«Όνειρο»

Μετά από αρκετές προσπάθειες ο ΑΟ Φύλλου βρίσκεται πιο κοντά από ποτέ στο ΟΝΕΙΡΟ της ανόδου. Είναι πολλά τα 20 χρόνια! Πλέον είναι έτοιμος να επιστρέψει στο κορυφαίο τοπικό πρωτάθλημα. Πρόκειται για μια πρόκληση, με τεράστιες ωστόσο απαιτήσεις.

«Διαφορές»

Μεγάλη μάχη για την 2η θέση των play off της Α1 ΕΠΣΚ που δίνει εισιτήριο ανόδου, δίνουν ΑΟ Κρανέας και Παλαμαϊκή. Οι “ερυθρόλευκοι” πήραν ένα ελαφρύ προβάδισμα, ωστόσο τις ΔΙΑΦΟΡΕΣ τους θα λύσουν την Τρίτη (16/5) στον Παλαμά. Πρόκειται για ένα ντέρμπι που θα ξεκαθαρίσει κάπως το τοπίο…

«Ανάσα»

Την πρώτη της νίκη στα play out σημείωσε η ΑΕ Μουζακίου και μάλιστα με εμφατικό τρόπο. Έτσι, πήρε βαθειά ΑΝΑΣΑ, ξεφεύγοντας στο +3 από την Κυψέλη. Βέβαια, τίποτα δεν έχει τελειώσει ακόμη, ωστόσο η ψυχολογία αρχίζει να γυρίζει στους “κιτρινόμαυρους”.

«Μεταμορφωμένος»

Εντυπωσιακά έχει ξεκινήσει τα play out της Α1 ΕΠΣΚ, ο Κένταυρος Ανάβρας. Παρουσιάζεται ριζικά ΜΕΤΑΜΟΡΦΩΜΕΝΟΣ απ’ ότι στην κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος. Μετρά 2 νίκες και 1 ισοπαλία, καλύπτοντας τη διαφορά από την κορυφή. Βρίσκεται στο -1 και θα παίξει στα ίδια την παραμονή του. Όχι δεν άλλαξε κάτι στο ρόστερ του. Αλλά η αποφασιστικότητα και η ψυχολογία είναι με το μέρος του…

«Επιθετικός»

Με την ήττα στον Παλαμά ο ΑΟΚ, ουσιαστικά μένει εκτός μάχης του τίτλους, μιας και διατηρεί απλά μαθηματικές ελπίδες. Θέλει 3Χ3 και… σατανικό συνδυασμό αποτελεσμάτων για να πάρει την άνοδο. Σίγουρα, ο κλασικός ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΣ έλειψε φέτος από τους “κυανόλευκους”, οι οποίοι αν τον είχαν θα μπορούσαν να κάνουν την υπέρβαση…

«Πλήγμα»

Δεν λέει να αγιάσει ούτε φέτος η Football League. Τα τελευταία χρόνια η δεύτερη κατηγορία του ελληνικού ποδοσφαίρου δέχεται απανωτά χτυπήματα. Σα να μην έφτανε η αποχώρηση του Πανθρακικού στην αρχή της σεζόν, ήρθε και νέο… ΠΛΗΓΜΑ. Η Σπάρτη που ξεκίνησε με μεγάλα όνειρα, πραγματοποιώντας ως νεοφώτιστη εξαιρετική πορεία φαίνεται πως ολοκληρώνει άδοξα τη χρονιά, με το μέλλον της αρκετά δυσοίωνο…

«Αποτυχημένη»

Φαίνεται πως η σεζόν πάει στράφι για τον Άρη μετά την ισοπαλία στο “Γεντί Κουλέ”. Ο ιστορικός σύλλογος παρότι μπήκε στο πρωτάθλημα με ένα τεράστιο μπάτζετ, έχασε τον στόχο της ανόδου. Φυσικά, δεν του έφταιξε κάτι παρά μόνο ο ίδιος του κακός εαυτός. Πάντως για τους Θεσσαλονικείς αν δεν αλλάξει κάτι συγκλονιστικά, η χρονιά θα θεωρείται απόλυτα ΑΠΟΤΥΧΗΜΕΝΗ.

«Ραψωδία»

Την μεγαλύτερη ΡΑΨΩΔΙΑ του Καρδιτσιώτικου μπάσκετ “έγραψε” την Κυριακή (14/5) ο ΑΣΚ. Το καμάρι της πόλης μας νίκησε την Καστοριά και κάνοντας το 15Χ15 εντός έδρας, πήρε την άνοδο και μαθηματικά στην Α2. Πρώτη φορά στην ιστορία συμβαίνει κάτι τέτοιο και έπρεπε να φτάσουμε στο 2017 για να το ζήσουμε.

«Ευκαιρία»

Η ΑΣΑ δεν βρέθηκε σε καθόλου καλή ημέρα χάνοντας στον Εύοσμο από τον Αγροτικό. Έτσι άφησε πίσω της μια μεγάλη ΕΥΚΑΙΡΙΑ για θετικό αποτέλεσμα κόντρα σε έναν αδιάφορο βαθμολογικά αντίπαλο. Το επόμενο ματς με τον Πανσερραϊκό στο ΔΑΚ είναι ιδιαίτερα σημαντικό και με νίκη οι “κιτρινόμαυροι” θα κάνουν τεράστιο βήμα παραμονής.

 

Pin It

Διαβάστε ακόμη...

PALAMAS XOROS 2024