Σταυρό-λεξο

 

katevas 2024 1139X350

 

Σταυρό-λεξο!

 
 
23
gkioulekas pavlos
korokidas e n
dimiourgia
54
kaminioti 

«Ριζικά»

Σε σημαντικές αλλαγές στο ρόστερ της προχώρησε η νεοφώτιστη στην Α’ ΕΠΣΚ, Παλαμαϊκή. Η ομάδα του Φώτη Στάμου θα παρουσιαστεί ΡΙΖΙΚΑ αλλαγμένη στο νέο πρωτάθλημα, καθώς κατά τα 2/3 θα είναι διαφορετική από πέρσι. Βέβαια θα χρειαστεί τον χρόνο της μέχρι να βρει… χημεία.

«Υποτονική»

Αρκετά ΥΠΟΤΟΝΙΚΗ είναι η κίνηση των ομάδων της Football League. Περίπου 2 εβδομάδες πριν την έναρξη της προετοιμασίας και δεν κινείται… φύλλο. Άλλωστε, από ποιότητα το βλέπουμε, κάθε χρόνο και χειρότερα. Το θέμα είναι να μπει σε αυτή τη ριμάδα κατηγορία μια σειρά, έτσι ώστε να μην παρατηρούνται φαινόμενα αποχωρήσεων…

«Επιστροφή»

Μετά από έναν χρόνο στον ΑΟ Μαγούλας, ο Σούλης επιθυμεί διακαώς την ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ στον ΑΟ Κρανέας. Βέβαια, δεν ρώτησε τη διοίκηση αν τον θέλει πίσω. Θα χρειαστεί να κάνει αρκετές θυσίες για να τους πείσει. Προσωπικά πιστεύω πως μπορεί να τα καταφέρει!

«Πόρτα»

Με δύο ομάδες της Α’ ΕΠΣΚ συζήτησε η διοίκηση του Αετού Ελευθεροχωρίου το ενδεχόμενο πώλησης του ΑΦΜ για συμμετοχή στη Γ’ Εθνική. Συγκεκριμένα, υπήρξε προσέγγιση με Ατρόμητο Παλαμά και Δόξα Μητρόπολης. Ωστόσο και στις δύο περιπτώσεις, ο Τρικαλινός σύλλογος έφαγε… “ΠΟΡΤΑ”!

«Επαφές»

Στόχος της νέας διοίκησης της Αναγέννησης είναι να δοθεί έμφαση και πάλι στο Καρδιτσιώτικο στοιχείο. Ήδη μάλιστα, έχουν ξεκινήσει ΕΠΑΦΕΣ με ορισμένους παίκτες της περιοχής μας. Ένας από αυτούς είναι και ο Βασίλης Μπούσδρας. Ο 21χρονος υψηλόσωμος κεντρικός αμυντικός έχει την ευκαιρία να κάνει το άλμα στην καριέρα του και προσφέρει στην κορυφαία ομάδα του Νομού. Φυσικά, θα πρέπει να δουλέψει σκληρά για να φτάσει στο επιθυμητό επίπεδο. Ο χρόνος πάντως είναι σύμμαχός του…

«Φόρμα»

Την ΦΟΡΜΑ του δείχνει να βρίσκει ξανά ο Κώστας Φορτούνης. Ο Τρικαλινός τα πήγε εξαιρετικά στο βασικό στάδιο προετοιμασίας του Ολυμπιακού. Άλλωστε, θα ηγηθεί της νέας προσπάθειας των “ερυθρόλευκων” στην εποχή… Χάσι.

«Βόμβες»

Την οργάνωσή της ενόψει της νέας σεζόν ξεκίνησε η Νίκη. Η νεοφώτιστη στην Α1 ΕΠΣΚ, ομάδα των Καμινάδων, γνωρίζει πως η νέα κατηγορία έχει μεγαλύτερες απαιτήσεις. Πάντως, οι ιθύνοντες ήδη έχουν συμφωνήσει με τον βασικό κορμό και τις προσεχείς ημέρες θα αρχίσουν να ενεργοποιούν… τις “ΒΟΜΒΕΣ”!

«Προσπάθεια»

Εβδομάδα ανακοινώσεων είναι αυτή που ξεκινά για τον ΑΟ Σελλάνων. Οι ιθύνοντες των “κυανόλευκων” έχουν ήδη έρθει σε συμφωνία με παίκτες της περιοχής μας που μπορούν να ενισχύσουν τη νέα ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ στη Γ’ Εθνική. Άλλωστε, η ομάδα θα κινηθεί σε λογικά πάντα πλαίσια.

«Πρωταγωνιστικό»

Μετά και την οριστική ανανέωση της συνεργασίας με τον Γιάννη Παφλιά, οι ιθύνοντες της ΑΕ Λεονταρίου ρίχνουν όλο το βάρος στη στελέχωση του έμψυχου δυναμικού. Στόχος των “κιτρινόμαυρων” είναι η θωράκιση σε όλα τα επίπεδα, έτσι ώστε η ομάδα να έχει ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟ ρόλο στο νέο πρωτάθλημα της Α’ ΕΠΣΚ.

«Στασιμότητα»

Άκαρπη ήταν η πρώτη συνάντηση των ανθρώπων του Πάμισσου. Η διοικητική αυτή ΣΤΑΣΙΜΟΤΗΤΑ φέρνει πίσω όλο τον προγραμματισμό. Πάντως οι “ερυθρόλευκοι” τα τελευταία χρόνια αποτελούν σταθερή αξία στην κορυφαία τοπική κατηγορία και έστω και ύστατη στιγμή θα βρουν τη λύση…

 

Pin It

Διαβάστε ακόμη...

PALAMAS XOROS 2024