Σταυρό-λεξο

 

katevas 2024 1139X350

 

Σταυρό-λεξο!

 
 
23
gkioulekas pavlos
korokidas e n
dimiourgia
54
kaminioti 

«Μοναδική»

Το φετινό πρωτάθλημα της Α1 ΕΠΣΚ, αναμένεται ιδιαίτερα συναρπαστικό. Οι περισσότερες ομάδες βρίσκονται στα ίδια επίπεδα. Ενδεικτικό είναι το γεγονός πως στις δύο πρώτες αγωνιστικής η Νίκη Καμινάδων είναι η ΜΟΝΑΔΙΚΗ ομάδα που μετρά το απόλυτο και μάλιστα το πέτυχε αρκετά δύσκολα…

«Σκόρερ»

Με κεκτημένη ταχύτητα από πέρσι έρχεται ο Βαγγέλης Τσιρογιάννης. Ο πρώτος ΣΚΟΡΕΡ της Α’ ΕΠΣΚ την περασμένη σεζόν ξεκίνησε ιδανικά και φέτος. Σε δύο αναμετρήσεις πέτυχε 4 γκολ! Μέσο όρο δηλαδή δύο ανά αγώνα. Φυσικά βρίσκεται στην κορυφή του πίνακα δείχνοντας τη διάθεση να διατηρήσει τα σκήπτρα.

«Μπαλάρα»

Εντυπωσιακή ήταν η εμφάνιση που πραγματοποίησε η ΑΕ Λεονταρίου μέσα στο Αγναντερό. Παίζοντας ανά διαστήματα ΜΠΑΛΑΡΑ πήρε ένα διπλό σε μια έδρα που ελάχιστοι θα περάσουν. Η ομάδα του Γιάννη Παφλιά αν συνεχίσει έτσι, μπορώ να πω μετά βεβαιότητας πως θα πάρει ένα εισιτήριο για την τετράδα.

«Πολυτέλεια»

Ο νεαρός μέσος Μιχάλης Διπλάρης, ξεκίνησε φέτος προετοιμασία σια με την ΑΣΑ. Ωστόσο επέστρεψε στην ομάδα της καρδιάς του, την ΑΕ Λεονταρίου κι από νωρίς κάνει τη διαφορά. Είναι ένας παίκτης… ΠΟΛΥΤΕΛΕΙΑ για τους “κιτρινόμαυρους” αλλά και γενικά για την κατηγορία. Θα είναι κρίμα να μην παίξει σε μεγαλύτερο επίπεδο.

«Υπόσχεση»

Το’ πε και το’ κανε ο Γιώργος Ριζογιάννης. Υποσχέθηκε στον καλό του φίλο και προπονητή του Αστέρα Βλοχού, Κώστα Σδρόλια, νίκη του Θεσσαλικού και δικό του γκολ. Τελικά κατάφερε και τήρησε την ΥΠΟΣΧΕΣΗ στον απόλυτο βαθμό, στενοχωρώντας αρκετά τον νεαρό τεχνικό.

«Άρρωστος»

Είπαμε αυτός ο Ολυμπιακός, δεν βλέπεται με τίποτα! Είναι … ΑΡΡΩΣΤΟΣ σε όλα τα επίπεδα. Κατάφερε να χάσει το ντέρμπι ,με την ΑΕΚ, που στο 46’ ήταν υπέρ του 0-2! Ούτε με την Μπαρτσελόνα να έπαιζε. Οι Πειραιώτες φέτος όπως πάει θα… αναστήσουν και πεθαμένους!

«Γκολ»

Ούτε στο φιλικό με τον ΑΟ Σελλάνων στο Προάστιο σκόραρε η ΑΣΑ. Η λέξη ΓΚΟΛ αγνοείται γενικά φέτος από τους “κιτρινόμαυρους”. Όσο καλή άμυνα και να’ χει, αν δε σκοράρει, πώς θα κερδίζει; Είναι ένα ερώτημα για το οποίο λύση μπορεί να προσφέρει μόνο ο Βαζάκας σε συνδυασμό με τη Διοίκηση.

«Άμυνα»

Ιδανικά ξεκίνησε η σεζόν για τον Ατρόμητο Παλαμά. Δεν είναι μόνο το 2Χ2, παρότι έπαιζε μα ομάδες στα μέτρα του, αλλά το (8-0) τέρματα. ΑΜΥΝΑ… για σεμινάριο από τους “πράσινους” οι οποίοι έδωσαν μεγάλο βάρος σε αυτόν τον τομέα και φέτος…

«Εξάποντο»

Το διπλό που πήρε η ΑΕ Καππαδοκικού μέσα στο Μουζάκι, αποτελεί μεγάλη επιτυχία. Κι αυτό διότι ήταν ένα ντέρμπι μεταξύ δύο ομάδα που έχουν κοινό στόχο, την παραμονή. Τέτοιες νίκες πολλές φορές μετρούν σαν… ΕΞΑΠΟΝΤΟ!

«Πλεκτό»

Μπορεί τα χρόνια να περνούν, όμως ο Ηλίας Σιούρτος δεν ξεχνά αυτό που ξέρει καλά να κάνει όταν αγωνίζεται. Να στέλνει την μπάλα στο ΠΛΕΚΤΟ. Το έκανε και μέσα στο Αρτεσιανό “κλειδώνοντας” το σπουδαίο διπλό του ΑΟΜ σε μια ομολογουμένως δύσκολη έδρα. Άλλωστε και στο παρελθόν ο έμπειρος επιθετικός έχει αποδείξει τη δεινότητά του στο σκοράρισμα…

 

Pin It

Διαβάστε ακόμη...

noshleia sto spiti cover

ilios

PALAMAS XOROS 2024