Σταυρό-λεξο

 

katevas 2024 1139X350

 

Σταυρό-λεξο!

 
 
23
gkioulekas pavlos
korokidas e n
dimiourgia
54
kaminioti 

«Κλίμα»

Βαρύ είναι το ΚΛΙΜΑ στις τάξεις του ΑΟ Κρανέας, όχι τόσο για τις διαστάσεις που πήρε το σκορ στον Άγιο Γεώργιο, αλλά πολύ περισσότερο για το ότι αυτή ήταν η τρίτη σερί ήττα των ερυθρόλευκων που θα χρειαστεί σύντομα να αντιδράσουν ώστε να μην μπλέξουν σε περιπέτειες. Αρκετά δύσκολο όσο και κομβικό είναι το Σαββατιάτικο εντός έδρας παιχνίδι με αντίπαλο την φορμαρισμένη και ενισχυμένη Δόξα Μάρκου.

 

«Καλύτερος»

Δε θεωρώ πως ο Ολυμπιακός στο Βέλγιο ήταν κακός. Προσωπικά μου άρεσε, απλά στάθηκε άτυχος. Έχασε ευκαιρίες που δεν χάνονται. Επίσης πιστεύω πως είναι ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ από την Άντερλεχτ και θα το αποδείξει στον επαναληπτικό της Πέμπτης στο Καραϊσκάκης.

«Ενδιαφέρον»

Απ’ ότι φαίνεται θα κρατήσει το ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ στη κορυφή της Α’ ΕΠΣΚ μέχρι το φινάλε. Η γκέλα του ΑΟ Σελλάνων στο Λεοντάρι έβαλε ξανά στον "τζόγο" για πρωτιά τον Ατρόμητο Παλαμά, ο οποίος βέβαια χρειάζεται ακόμη ένα στραβοπάτημα των πρωτοπόρων και νίκη φυσικά στο μεταξύ τους ματς την τελευταία αγωνιστική για βγει εκείνος πρώτος.

«Πιστόλια»

Είναι δεδομένο πως ο Μήτρογλου διανύει μια εξαιρετική σεζόν με τα χρώματα της Μπενφίκα. Ο Έλληνας διεθνής έχει βγάλει τα "ΠΙΣΤΟΛΙΑ" και σκοράρει κατά ριπάς. Πέτυχε γκολ για 7ο σερί παιχνίδι φτάνοντας τα 13 συνολικά στο πρωτάθλημα. Και βέβαια δεν χρειάζεται να αναφέρω ότι η απουσία του από τους ερυθρόλευκους είναι αισθητή!

«Κλουβάκι»

Παλιές καλές εποχές θύμισε η αποστολή της Μαγούλας, η οποία αναχώρησε με ΚΛΟΥΒΑΚΙ με προορισμό την μακρινή Απιδιά. Βέβαια, ορισμένοι από τους ποδοσφαιριστές βρέθηκαν μέσα σε αυτό, γιατί 18άδα δεν χωρούσε. Το εγχείρημα ήταν και κάπως επικίνδυνο αφού το βάρος υπερέβη του κανονικού. Η αγάπη τους όμως για το ποδόσφαιρο ξεπερνά κάθε κίνδυνο!

«Δημιούργημα»

Στο γήπεδο του Άρη Καρδίτσας βρέθηκε την Κυριακή ο Σάκης Τσιώλης και παρακολούθησε την αναμέτρηση των κιτρινόμαυρων κόντρα στον Εθνικό. Όποτε έχει χρόνο ο έμπειρος Καρδιτσιώτης τεχνικός δεν χάνει την ευκαιρία να παρακολουθεί από κοντά την ομάδα που αποτελεί δημιούργημα δικό του και του γιού του Βαγγέλη.

«Κολώνα»

Τα χρόνια μπορεί να περνάνε όμως ο Βασίλης Σβερώνης δεν παύει να αποτελεί εγγύηση στην άμυνα του Άρη Καρδίτσας. Πανταχού παρών ο έμπειρος αμυντικός, αποτελεί ΚΟΛΩΝΑ στα μετόπισθεν των κιτρινόμαυρων και από εκείνον ξεκινά όλο το παιχνίδι της ομάδας. Βέβαια κακή παρένθεση αποτελεί το ματς με τον Εθνικό που μετά την αποβολή άλλαξε εντελώς…

«Τούρτα»

Ο Σίλβιο Μπερλουσκόνι γιόρτασε τα 30 του χρόνια στους "Ροσονέρι", σβήνοντας ΤΟΥΡΤΑ μαζί με την ομάδα και "έκλεψε την παράσταση" με τις δηλώσεις που έκανε για τον Μάριο Μπαλοτέλι. "Έχει καεί στον ήλιο", ανέφερε για τον Ιταλό επιθετικό. Πάντως ο "Καβαλιέρε" έχει καεί εδώ και καιρό και δεν το έχει καταλάβει. Όταν όμως το πάρεις χαμπάρι μπορεί να δούμε την παλιά μεγάλη Μίλαν…

«Τεχνική»

Το δεύτερο γκολ του Ολυμπιακού που πέτυχε ο Πουλίδο, μόνο εύκολο δεν ήταν. Εξαιρετικό πλασάρισμα από πλάγια θέση που δείχνει περίτρανα την άρτια ΤΕΧΝΙΚΗ κατάρτιση που διαθέτει ο Μεξικανός επιθετικός. Άλλωστε δεν είναι καθόλου τυχαίο που επέμεναν οι ερυθρόλευκοι για την απόκτησή του!

«Ρεβάνς»

Το καλύτερο αποτέλεσμα ήταν αυτό κόντρα στον Ατρόμητο για τον Ολυμπιακό ενόψει ΡΕΒΑΝΣ με Άντερλεχτ στο Φάληρο. Οι ερυθρόλευκοι ξεσπάθωσαν πάνω στην ομάδα του Περιστερίου και πλέον με την ψυχολογία στα ύψη οδεύουν ολοταχώς για την πρόκριση στους “16” του Europa League…

Pin It

Διαβάστε ακόμη...

magoula