Σταυρό-λεξο

 

katevas 2024 1139X350

 

Σταυρό-λεξο!

 
 
23
gkioulekas pavlos
korokidas e n
dimiourgia
54
kaminioti 

«Σφύριγμα»

Το ποδόσφαιρο δεν είναι τυχαία ο “βασιλιάς των σπορ”. Διαθέτει μάχες, πάθος, συγκινήσεις και πολλά άλλα. Είναι γενικά απρόβλεπτο. Το μόνο σίγουρο είναι πως μέχρι να ακουστεί το τελευταίο ΣΦΥΡΙΓΜΑ τα πάντα είναι πιθανά. Το ζήσαμε το περασμένο Σάββατο στο γήπεδο του Αγίου Νικολάου. Ένα γκολ στο 94’ έκρινε μια άνοδο. Τόσο απλά…

«Χρυσός»

Η Αναγέννηση στο Αιγίνιο έφτασε μια ανάσα από το πρώτο φετινό διπλό. Το έχασε στο 92’ μέσα από τα χέρια της. Ωστόσο πήρε ένα βαθμό, που στο γενικό ταμείου μπορεί να αποδειχτεί και ΧΡΥΣΟΣ. Κι αυτό διότι κρατά σε περίπτωση ισοβαθμίας την ομάδα της Βόρειας Πιερίας από κάτω.

«Επιτυχία»

Χωρίς αμφιβολία η ΕΠΙΤΥΧΙΑ του Ταυρωπού ήταν σπουδαία. Οι “πορτοκαλί” ξεκίνησαν άσχημα και στον πρώτο γύρο, φάνηκε πως απλά θα πάνε να σώσουν την κατηγορία. Τελικά με την χειμερινή ενίσχυση, η ομάδα έτρεξε ένα μεγάλο αήττητο σερί φτάνοντας μέχρι τα play off. Κι εκεί κατάφερε στο τελευταίο λεπτό… της σεζόν επιστρέψει στην Α’ ΕΠΣΚ!

«Προθεσμία»

Η Super League, γνωστοποίησε στον Παναθηναϊκό, τη νέα τιμωρία (-3). Αυτή είναι η τρίτη μέσα στη σεζόν. Έτσι, το “τριφύλλι” έχει ΠΡΟΘΕΣΜΙΑ μέχρι τη Δευτέρα (7/5) να τακτοποιήσει τα οφειλόμενα στον Βέμερ. Επιλογές δεν υπάρχουν πολλές. Πληρώνει ή υποβιβάζεται. Ας ελπίσουμε για το καλό της κατηγορίας να μην συμβεί το δεύτερο.

«Καθυστερήσεις»

Η φετινή προσπάθεια του ΑΟ Κρανέας ήταν τεράστια. Για δεύτερη σερί σεζόν οι “ερυθρόλευκοι” έφτασαν στην πηγή και δεν ήπιαν νερό. Δύο γκολ στις ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΕΙΣ τους στέρησαν την άνοδο. Ένα στο Καρποχώρι (95’) κι ένα στον Άγιο Νικόλαο (94’). Είπαμε στο ποδόσφαιρο θες και τύχη…

«Προπόνηση»

Αυτές τις ημέρες ο Γιάννης Μπουρούσης βρίσκεται στην Καρδίτσα και απολαμβάνει στιγμές χαλάρωσης. Παρ’ όλα αυτά έκανε… ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ με τους παίκτες τους ΑΣΚ. Μάλιστα, έδωσε και το στίγμα πως αργά ή γρήγορα το σκηνικό αυτό θα γίνεται σε καθημερινή βάση. Ας ελπίσουμε να συμβεί σύντομα. Άλλωστε μια τέτοια προσθήκη ανεβάζει το επίπεδο στον σύλλογο.

«Ιστορία»

Ο Στέφανος Τιτσιπάς έχει βαλθεί να μας τρελάνει! Θα μας κάνει και μας να παίζουμε τένις. Ο 19χρονος Προαστιώτης τενίστας συμμετείχε στον πρώτο τελικό ATP της καριέρας του. Κόντρα στον σπουδαίο Ράφαελ Ναδάλ, έχει δύσκολη αποστολή. Σημασία έχει η εμπειρία που αποκόμισε, αλλά και το γεγονός ότι βρέθηκε στο Νο44 της παγκόσμιας κατάταξης, κάτι το οποίο δεν έχει καταφέρει κανείς Έλληνας αθλητής στο παρελθόν!

«Ντεμπούτο»

Κεντρικό πρόσωπο των Ελλήνων ποδοσφαιριστών που αγωνίζονται στο εξωτερικό έγινε ο Ντίνος Μαυροπάνος. Ο 20χρονος κεντρικός αμυντικός πραγματοποίησε ΝΤΕΜΠΟΥΤΟ και μάλιστα ως βασικός με τη φανέλα της Άρσεναλ στο ντέρμπι με την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Σίγουρα αυτή τη στιγμή ούτε ο ίδιος δεν τη φανταζόταν. Κι έχει όλο το μέλλον μπροστά του για να αποδείξει ότι αξίζει να βρίσκεται σε αυτό το επίπεδο…

«Έφεση»

Ο Ρήγας την περασμένη εβδομάδα δικαιώθηκε στην καταγγελία κατά του κύρους του αγώνα με τη Θήβα. Φυσικά αυτή η απόφαση επηρεάζει και τον ΑΟ Σελλάνων, ο οποίος αν μείνουν έτσι τα πράγματα υποβιβάζεται. Μια θετική εξέλιξη για τους “κυανόλευκους” είναι το γεγονός πως οι Βοιωτοί θα ασκήσουν ΕΦΕΣΗ. Έτσι, όλα είναι πιθανά κι αναμένεται να ξεκαθαρίσουν προσεχώς. 

«Προσκήνιο»

Ο Ήφαιστος έχει τη δική ιστορία στο τοπικό ποδόσφαιρο. Οι “ροσονέρι” κατάφεραν μετά από 4 σεζόν να επιστρέψουν στο ΠΡΟΣΚΗΝΙΟ του τοπικού ποδοσφαίρου. Η ομάδα του Ξυνονερίου αναδείχτηκε Πρωταθλήτρια στη Β2 ΕΠΣΚ και τη νέα σεζόν θα αγωνίζεται στην Α1. Ήταν απλώς μια ανταμοιβή των κόπων ολόκληρης της σεζόν.

 

Pin It

Διαβάστε ακόμη...