Σταυρό-λεξο

 

katevas 2024 1139X350

 

Σταυρό-λεξο!

 
 
23
gkioulekas pavlos
korokidas e n
dimiourgia
54
kaminioti 

«Προσπάθεια»

Εκπρόσωπο στα ερασιτεχνικά πρωταθλήματα απέκτησε και πάλι το Φράγκο. Αυτός δεν θα είναι ο Κεραυνός, αλλά ο ΑΟΦ. Ο νεοσύστατος σύλλογος αποτελείται από νέα άτομα με όραμα και όρεξη για προσφορά στο τοπικό ποδόσφαιρο. Είναι μια νέα ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ που χρειάζεται να αγκαλιάσει ο κόσμος της γύρω περιοχής.

«Δικαίωση»

Πέρασε ένας ολόκληρος μήνας (!) από την έφεση που είχε ασκήσει ο ΑΟ Θήβας για το ματς τον Ρήγα και αφορούσε έμμεσα τον ΑΟ Σελλάνων. Τη Δευτέρα (4/6) ήρθε η απόλυτη ΔΙΚΑΙΩΣΗ και μάλιστα διπλή. Ηθική για τους Βοιωτούς και αγωνιστική για την ομάδα του Προαστίου που θα συμμετάσχει και τη νέα σεζόν στη Γ’ Εθνική.

«Επικύρωση»

Την προσεχή Πέμπτη (4/6) η Football League έχει προγραμματισμένο ΔΣ. Σε αυτό θα υπάρξει και η ΕΠΙΚΥΡΩΣΗ της βαθμολογίας. Βέβαια, μπορεί να σημαίνει πολλά αλλά και τίποτα, καθώς αν ο Υφυπουργός Αθλητισμού προχωρήσει σε αναδιάρθρωση, καταρρίπτονται όλα.

«Πρωταθλητές»

Κι ενώ πλησιάζουμε στην έναρξη του Μουντιάλ της Ρωσίας, από τις 53 Ενώσεις, στις 52 έχουν γίνει γνωστοί οι ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΕΣ, που παίρνουν και την άνοδο στη Γ’ Εθνική. Μοναδική εκκρεμότητα, ποια άλλη; Η ΕΠΣΚ, όπου ο τίτλος θα κριθεί στα… χαρτιά. Πότε; Μπορεί και μετά το παγκόσμιο!

«Εκπρόσωπους»

Μετά και τη θετική εξέλιξη στο θέμα των Σελλάνων, ο 4ος όμιλος της Γ’ Εθνικής θα έχει τη νέα σεζόν τρεις ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥΣ από το νομό μας. Ο ΑΟΣ, ο πρωταθλητής (?) Α’ ΕΠΣΚ 2017-18 και αν δεν αλλάξει κάτι το συγκλονιστική η Αναγέννηση. Δεν το λες και θετικό από τη στιγμή που δεν θα υπάρχει μετά από χρόνια ομάδα στο επαγγελματικό επίπεδο…

«Τίτλο»

Καταστροφική ήταν η φετινή σεζόν για τον Ολυμπιακό στο ποδόσφαιρο. Τα χαμόγελα επιστρέφουν στο μπάσκετ, όπου οι “ερυθρόλευκοι” έχουν την ευκαιρία μετά το “Break” στο ΟΑΚΑ να πάρουν τον ΤΙΤΛΟ, κόντρα στον “αιώνιο” αντίπαλό τους. Βέβαια, η σειρά έχει δρόμο ακόμη και ο Παναθηναϊκός έχει δείξει πως στα δύσκολα διαθέτει… μέταλλο.

«Θολό»

Πολύ δύσκολη μοιάζει η επόμενη μέρα στην Αναγέννηση μετά τον υποβιβασμό της στη Γ’ Εθνική. Το διοικητικό τοπίο είναι ΘΟΛΟ και τα πάντα παραμένουν ρευστά. Κανείς δεν μπορεί να γνωρίζει που θα αγωνιστεί και πως θα πορευτεί τη νέα αγωνιστική περίοδο η κορυφαία ομάδα της Καρδίτσας.

«Παρακαταθήκη»

Μπορεί τα τελευταία χρόνια να έχει αγωνιστική κάμψη, όμως η Νίκη Βόλου δεν παύει να αποτελεί έναν ιστορικό σύλλογο που εκπροσωπεί αρκετό κόσμο στη Μαγνησία. Φέτος δείχνει αρκετά οργανωμένη. Ετοιμάζεται να αποκτήσει δικό της αθλητικό κέντρο, ενώ εγκρίθηκε και κονδύλι για την αναμόρφωση του “Π. Μαγουλάς”. Γιατί τα έργα είναι η καλύτερη ΠΑΡΑΚΑΤΑΘΗΚΗ μιας ομάδας.

«Όνειρο»

Μιας και αναφερθήκαμε στη γειτονική Νίκη Βόλου, ένας δικός προπονητής και πρώην παίκτης της, στάζει μέλι για εκείνη. Ο λόγος για τον Γιάννη Παφλιά, ο οποίος μεγαλούργησε ως ποδοσφαιριστής με τη φανέλα του συλλόγου της Νέας Ιωνίας. Μάλιστα, δεν κρύβει πως για τον ίδιο πλέον αποτελεί ΟΝΕΙΡΟ να αναλάβει κάποια στιγμή την ομάδα της καρδιάς του, όπως την χαρακτηρίζει.

«Αγωνία»

Η οριστική παραμονή του ΑΟ Σελλάνων στη Γ’ Εθνική, έβαλε τέλος στην ΑΓΩΝΙΑ, όχι μόνο του ίδιου, αλλά και δύο ομάδων του τοπικού. Συγκεκριμένα Παλαμαϊκή και Άρης Καρδίτσας, ανανεώνουν τη συμμετοχή τους για τη νέα σεζόν σε Α’ και Α1 ΕΠΣΚ αντίστοιχα. Ήταν μια εξέλιξη που την περίμεναν με ανυπομονησία και τους χαροποίησε ιδιαίτερα.

 

Pin It

Διαβάστε ακόμη...